Blog i zanimljivosti

Poštovani klijenti i pratitelji Annah centra,

Pripremila sam za za Vas kutak “Blog” i “Zanimljivosti”, kako bi mogli pročitati više o zanimljivostima i novitetima iz svijeta homeopatije.

Rubrika “Zanimljivosti” odnosi se na razne zanimljivosti iz svijeta, kao i razne povijesne zanimljivosti u primjeni homeopatije. Istražila sam za Vas koje slavne osobe koriste, ili su koristile, homeopatiju. Sve to ćete naći u rubrici “Zanimljivosti”.

Rubrika “Blog” sadrži korisne tekstove o učinkovitosti homeopatije i srodnih metoda za pojedine tegobe.

Sve tekstove na Annah internetskoj stranici, uključujući Blog i Zanimljivosti, pisala sam ja osobno, te su svi tekstovi i slike na web stranici zaštićeni autorskim pravima, što je jasno istaknuto na ovoj internetskoj stranici na više mjesta.

Nažalost, primijetila sam da nas brojni centri i savjetnici plagiraju te neovlašteno preuzimaju moje tekstove i slike s Annah internetske stranice.

Ukoliko i Vi pretragom na internetu i društvenim mrežama naiđete na takve plagijate, ljubazno Vas molim da mi to dojavite na moj e-mail koji primam isključivo i jedino ja: dojave@annah.hr , kako bi poduzela odgovarajuće mjere zaštite svojih autorskih prava.

Ljubazno molim uvažene klijente mojih seminara, da po završetku edukacije u Annah centru, za potrebe svojih osobnih ili profesionalnih internetskih stranica i društvenih mreža pišete svoje vlastite tekstove, kako bi izbjegli moguće neugodnosti radi povrede mojih autorskih prava, kao i autorskih prava Annah centra. 

Dozvoljeno je jedino podijeliti tekstove s Annah internetske stranice putem društvenih mreža, u obliku internetske poveznice koja vodi na Annah internetsku stranicu www.annah.hr te se ista ne smatra plagijatom jer se navodi izvor.

Zahvaljujem na razumijevanju!

Ana Klikovac

Podijelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike