Blog i zanimljivosti

Poštovani klijenti i pratitelji Annah centra,

Pripremila sam za za Vas kutak “Blog” i “Zanimljivosti”, kako bi mogli pročitati više o zanimljivostima i novitetima iz svijeta homeopatije.

Rubrika “Zanimljivosti” odnosi se na razne zanimljivosti iz svijeta, kao i razne povijesne zanimljivosti u primjeni homeopatije. Istražila sam za Vas koje slavne osobe koriste, ili su koristile, homeopatiju. Sve to ćete naći u rubrici “Zanimljivosti”.

Rubrika “Blog” sadrži korisne tekstove o učinkovitosti homeopatije i srodnih metoda za pojedine tegobe.

Sve tekstove na Annah internetskoj stranici, uključujući Blog i Zanimljivosti, pisala sam ja osobno, te su svi tekstovi i slike na web stranici zaštićeni autorskim pravima, što je jasno istaknuto na ovoj internetskoj stranici na više mjesta.

Nažalost, primijetila sam da nas brojni centri i savjetnici plagiraju te neovlašteno preuzimaju moje tekstove i slike s Annah internetske stranice.

Ukoliko i Vi pretragom na internetu i društvenim mrežama naiđete na takve plagijate, ljubazno Vas molim da mi to dojavite na moj e-mail koji primam isključivo i jedino ja: dojave@annah.hr , kako bi poduzela odgovarajuće mjere zaštite svojih autorskih prava.

Ljubazno molim uvažene klijente mojih seminara, da po završetku edukacije u Annah centru, za potrebe svojih osobnih ili profesionalnih internetskih stranica i društvenih mreža pišete svoje vlastite tekstove, kako bi izbjegli moguće neugodnosti radi povrede mojih autorskih prava, kao i autorskih prava Annah centra. 

Dozvoljeno je jedino podijeliti tekstove s Annah internetske stranice putem društvenih mreža, u obliku internetske poveznice koja vodi na Annah internetsku stranicu www.annah.hr te se ista ne smatra plagijatom jer se navodi izvor.

Zahvaljujem na razumijevanju!

Ana Klikovac

Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike
Annah d.o.o.