Naši zadovoljni klijenti

DOJMOVI NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA


ANITA MOORJANI VOLI HOMEOPATIJU
Draga Ana, zbilja je divno da sam te upoznala i jako sam sretna da sad imam svoju osobnu homeopatkinju! Veselim se našem idućem susretu!
S puno ljubavi,
Anita xx
(Anita Moorjani)


DOJMOVI O SAVJETOVANJU U ANNAH CENTRU
Draga Ana,

Često čujemo kako Bog šalje učitelja kada je učenik spreman. Dodala bih i ne samo učitelja, nego i potporu, duhovnu snagu, razumijevanje, olakšanje, nekoga tko nas vidi onakvima kakvi uistinu jesmo, nekoga tko nas ozdravljuje; tko prepoznaje naše želje, hrabri nas i vraća onom istinskom, iskonskom izvoru ljubavi u nama.

Samim dolaskom u Annah, interijer, glazba, boje, cvjetna zidna tapeta načinjena iz crteža Anine djece ukazivali su mi da sam na pravom mjestu. Čistog srca, bez ikakvog ustezanja, kroz more suza, izgovorila sam Ani svoje najdublje strahove, dvojbe, nesigurnosti, ali posljedično i fizičke tegobe istima izazvane. Pozorno me slušala puna razumijevanja kao da je isto i sama proživjela. I ne samo da je slušala, nego je i čula. Čula je, osjetila, prepoznala obrasce kojih nisam bila svjesna. Konkretnim i direktnim pitanjima potaknula me na razmišljanje, a kako je razgovor protjecao uočila sam da na mom licu nema više grča i suza nego da se nakon dugo vremena iskreno iz dubine duše smijem. Spontano mi je dala i ogledalo da se pogledam i imala sam što i vidjeti. Moja duša, moje oči i svo moje biće se ponovno veselilo i smijalo.

Život je čudo i kako sam gore i napisala, Bog nam pošalje prave ljude u pravom trenutku da nam pruže pomoć kakvu uistinu trebamo i zaslužujemo. U Annahu nema osuđivanja, nema pritisaka, nema neiskrenosti, nema lažnih osmijeha. Svim srcem preporučujem svima.

S punim povjerenjem, vesela i nasmijana, nastavljam svoj put uz Annah!
xxx,
“Uplašena”


DOJMOVI KLIJENTICE IZ KANADE
Draga Ana,

Vama i Djurdjici veliko hvala za svaki dan koji živim!
Sve ove godine sam bila zatvorenik u vlastitoj koži. Moram napomenuti da živim u Kanadi, saznala sam za Anu i vrtila mi se nada da možda ima pomoći i za mene. Počele smo preko skype-a. Ana je opravdala moje nade, a ove godine sam je posjetila i bila oduševljena dobrodošlicom i onim što sam doživjela. Sada živim puni život i želim nadoknaditi sve ove izgubljene dane i godine.

Ana i Djurdjice, hvala za sve što ste učine za mene. (kiss)
Naila G., Kanada


Nataša Kolega dojmovi klijenataNATAŠA KOLEGA VOLI ANNAH I HOMEOPATIJU
Nakon duge i naporne sportske karijere moje tijelo ostalo je iscrpljeno i umorno. Ritam života i svakodnevni stresovi iscrpljivali su me još i više. Trudila sam se zdravom prehranom i koliko toliko zdravim načinom života olakšati svoju svakodnevnicu. Međutim, svakog dana je bilo sve teže i teže…

Onog dana kad sam upoznala Anu i posjetila Annah , nakon savjetovanja sam shvatila što želim. Moje zdravlje i kvalitetan život je nešto najvažnije u mom životu. Više nema umornih jutra, iscrpljujućih dana i neprospavanih noći. Imam svoj mir, spokojstvo i ono što mi je najvažnije – dobar san.

Još jednom veliko Vam hvala.
Nataša Kolega


HOMEOPATIJA I “SPAŠENA” KLIJENTICA
Annah je jedno predivno mjesto koje je mnoge spasilo…u svakom smislu te riječi…pa tako i mene! Utjeha, nada i toplina moje su glavne asocijacije za Annah. Hvala još jednom Ani, ali i Đurđici, što su uvijek bile na raspolaganju – kad mi je bilo najteže!
Ivana R.


Dojmovi o Annah centruPORTRET “ANA ŠAFRAN”
Draga djevojčica Elena napravila je Anin portret koji sad krasi Annah

Hvala Elena ????????????


Crtež djevojčice - Annah centar Zagreb

CRTEŽ DJEVOJČICE
Naša malena klijentica nam je nacrtala sliku za Annah dječji kutak!
Paula ????


HOMEOPATIJA ZA TUGU
Hvala ti što si me trpila, koliko puta sam samo plakao i cmizdrio ispred tebe! I znam da si Annah stvorila da bi pomagala drugima i više od toga…da ljude podučiš znanjem! …poslije svega ostao sam bez problema i ti si izvukla cmizdravca iz potopa…malo po malo..tek sam se osvjestio…danas… neopisiv osjećaj!
C.M.


BACHOVE KAPI ZA DONOŠENJE ŽIVOTNIH ODLUKA
Bachove kapi su mi pomogle da ponovo nađem unutarnji mir, da se vratim sebi, da trezveno mogu razmišljati i sigurnije donositi životno važne odluke.
D.B.

U Annahu Vas slušamo, čujemo, savjetujemo i razumijemo!

Podijelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike