Bachove kapi za sretan i uravnotežen život“, nova knjiga autorice dr. sc. Ane Klikovac

Naslov knjige: Bachove kapi za sretan i uravnotežen život

Autorica: dr. sc. Ana Klikovac

Cijena: 15,93 EUR

Godina izdanja: 2021.

Izdavač: Beletra

ISBN: 978-953-8209-27-7

Format: 13.5 x 20 cm

Uvez: Meki uvez, klapne

Broj stranica: 296

Naslovnica: Dhar Media

Cvjetovi na naslovnici: Helena i Eva Klikovac

Predgovor za knjigu napisala je slavna spisateljica i motivacijska govornica Anita Moorjani, autorica nakladničke kuće Hay House, poznata po svjetskim hitovima „Ponovno rođena“ i „A što ako je ovo raj“.

Usamljenost, strah, obeshrabrenost i očaj, nedostatak interesa za sadašnjost, pretjerana zabrinutost za dobrobit drugih, preosjetljivost na tuđe utjecaje i nesigurnost – to su emocionalni i mentalni izazovi kod kojih pomažu nježne i sigurne Bachove kapi koje se pripremaju od izabranih vrsta samoniklog cvijeća i drveća. Prema svjedočenjima osnivača, dr. Edwarda Bacha, kapi pomažu i tamo gdje su drugi načini liječenja bili neuspješni i njihova djelovanja nadilaze sva očekivanja i pacijenata i Bachovih praktičara. Bachove kapi danas primjenjuju tri tisuće certificiranih praktičara u 70 zemalja, a jedna od njih je dr. sc. Ana Klikovac iz Zagreba, koja je edukaciju za Bachovog praktičara završila u Bachovom centru u Engleskoj i, nakon prevođenja brojnih djela Edwarda Bacha, napisala svoju knjigu o nježnim, a čudotvornim cvjetnim esencijama.

Doktor Edward Bach bio je londonski liječnik koji je početkom 20. stoljeća radio kao kirurg, bakteriolog i imunolog. Homeopatijom se počeo baviti u London Homeopatic Hospital 1919., a liječenje pomoću cvjetnih esencija otkriva 1928. godine. Dvije godine kasnije napušta liječnički poziv i počinje se baviti samo biljkama. Danas je u njegovoj kući Bachov centar koji posjećuju praktičari iz cijelog svijeta, a u vrtu oko kuće rastu mnoge od biljaka za Bachove esencije, kao što su Walnut (orah), Chicory (cikorija), Vine (vinova loza) ili White chesnut (divlji kesten).

Dr. sc. Ana Klikovac u svojoj knjizi opisuje 38 Bachovih esencija, njihov način pripreme i stanja kod kojih se primjenjuju, uz primjere iz prakse i ishode uspješnih primjena te svoja osobna iskustva, a iskušala je djelovanje svih 38 esencija. Na kraju knjige napominje: „Možda ćete poželjeti popiti neke Bachove kapi, možda i nećete, no znat ćete da postoji nada i da postoji rješenje.“ Predstavljajući se svojom životnom pričom, dr.sc. Ana Klikovac opisuje kako je koristila Bachove kapi pripremajući doktorat iz ekonomije te kako je napustila posao profesorice na visokoškolskoj ustanovi i posvetila se alternativnim načinima iscjeljivanja. Kako ističe, Bachove kape ne zahtijevaju medicinsko znanje i svatko samostalno može izabrati kapi koje mogu pomoći njemu ili njegovoj obitelji jer su esencije potpuno bezopasne. Primjeri djelovanja Bachovih kapi koje u svojoj knjizi navodi dr. sc. Ana Klikovac djeluju motivirajuće i iscjeljujuće, a Bachovim praktičarima obogaćuje praksu s klijentima.

Knjiga je izdana i engleskom jeziku (B.Jain Publishing 2021.)., a očekuje se uskoro i prijevod na srpski i slovenski jezik.

Ovdje možete pogledati stručne recenzije i osvrte na knjigu koje su pripremile Reistrirane praktičarke za Bachove kapi, registrirane od strane Bachova centra u Engleskoj:

Recenzija za knjigu Bachove kapi – Polonca Kolmačić

Osvrt na knjigu Bachove kapi – Đurđica Margetić

Za sve upite i narudžbu knjige javite se na e-mail: info@annah.hr!

PROMOCIJA KNJIGE U MEDIJIMA:

Pogledajte ovdje gostovanje dr. sc. Ane Klikovac na Mreža TV, u emisiji Ane Brbora Hum, povodom izlaska knjige o Bachovim kapima.

Pogledajte ovdje online promociju knjige, koja je zbog ograničenja okupljanja tijekom pandemije održana online.

Pročitajte ovdje intervju s dr. sc. Anom Klikovac povodom izlaska knjige.

DOJMOVI ČITATELJA: 

Nedavno sam naručila knjigu od gđe Klikovac i mogu reći da sam oduševljena njenom jasnoćom, znanjem, temama koje su obrađene i načinom na koje su obrađene…. Imam puno knjiga o kapima na engleskom pa sam bila skeptična za ovu 😃 ali me je oduševila. Lako se čita i razumije što je posebno važno za ljude koji su novi, ali je istovremeno zanimljiva i meni kao starom praktičaru.

Aleksandra Ožanić

Dear Ana Klikovac, Your book is excellent ,and I must say it’s all about indicating your dedication toward patient health as well as passion for homoeopathy & Bach therapy. Wish you very happy & prosperous journey. God bless you. Thank you!

Dr Rajib Sarkar
BHMS,PGDHHM
KOLKATA, INDIA

Knjiga Izliječi sebe, Deluxe izdanje

Pripremila i uredila: dr. sc. Ana Klikovac, BFRP

Izdavač: ASHUH j.d.o.o.

Godinja izdanja: 2022.

Predgovor: Judy Ramsell Howard, Bachov Centar, UK

Ova knjiga predstavlja zbirku radova dr. Edwarda Bacha – kreatora sustava prirodnog liječenja cvjetnim esencijama. Po prvi put su tekstovi dr. Bacha objedinjeni u jednu knjigu – i prevedeni na hrvatski jezik! Knjiga sadrži njegove rane radove, kao i njegovo posljednje i najznačajnije djelo, Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije. Primjenom 38 različitih esencija moguće je tretirati sva ljudska stanja ili emocije, a taj je sustav potpuno bezopasan i jednostavan te dostupan svima na korištenje.

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu.

Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta.

Knjigu treba čitati polako i smireno, riječ po riječ, pa ćete u njoj možda prepoznati one riječi koje su vam baš danas potrebne da biste našli rješenje ili utjehu za svoje probleme i muke.

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja. Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

Ovdje možete pogledati ulomak iz knjige: Izliječi sebe pregled

 


Ispišite besplatno radove dr. Edwarda Bacha na hrvatskom ili engleskom jeziku!

Dr. sc. Ana Klikovac donirala je u Bachov centar sve prijevode radova dr. Edwarda Bacha na hrvatskom jeziku.

Radovi su i za Vas dostupni na Annah inernetskoj stranici!

Preuzmite radove dr. Bacha na hrvatskom jeziku besplatno OVDJE:

Originalne radove dr. Bacha na engleskom jeziku možete preuzeti besplatno OVDJE:

Djelo “Early Research Paper” posebno će biti zanimljivo homeopatima jer je pisano u vrijem dok je dr. Bach još uvijek radio kao homeopat.


Kontaktirajte nas za sve informacije o Bachovim kapima i knjizi te o
Level 1 i 2 edukaciji o Bachovim kapima

Annah d. o. o.
Domašinečka ulica 4, Vrbani, 10110 Zagreb
Mob: +385 99 3221-312, Telefon: +385 1 7988-870, Fax: +385 1 7988-871
Email: info@annah.hr, Web: www.annah.hr


PODACI ZA KUPNJU KNJIGE:

IZNOS KNJIGE: 19,91 EUR (PDV je uključen u cijenu)

Plaćanja se vrše na sljedeći način:

  • u gotovini ili karticama u Annah centru (mogućnost plaćanja svim karticama, a za plaćanja Diners karticom odobravamo prodaju na rate do 6 rata beskamatno),
  • plaćanjem putem PayPal uplate na info@annah.hr
  • bankovnom transakcijom na žiro-račun tvrtke Annah d. o. o. prema sljedećim podacima:

NAZIV I SJEDIŠTE PRIMATELJA: Annah d. o. o., Domašinečka ulica 4, 10110 Zagreb

NAZIV I SJEDIŠTE BANKE: Erste&Steiermärkische Bank d. d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka

IBAN: HR9024020061100741507
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Po primitku uplate knjigu šaljemo poštom!


Aktualno:

Novi zajednički projekt u suradnji s izdavačkom kućom Homeopathic Medical Publishers i dr Rajanom Sankaranom

Dr Rajan Sankaran i Ana Klikovac urednici su i ko-autori nove knjige o Metodi osjeta, koju izdaje izdavačka kuća Homeopathic Medical Publishers

“The Sensation Method in Homeopathy: A Collection of International Cases”

Za knjigu se prikupljaju uspješni slučajevi homeopata iz svih zemalja svijeta, a koji su rješeni primjenom metode osjeta. Dr. Rajan Sankaran i Ana Klikovac za knjigu će pripremiti svoje uspješne slučajeve, a također će djelovati kao urednici knjige i odabrati najzanimljivije slučajeve međunarodnih homeopata.

Rok za slanje slučajeva je 30.11.2020., a radovi se šalju na e-mail prema uputama u nastavku.

Detaljnije o ovom projektu možete pročitati ovdje: Call for casess for Book Publication.


 

Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike
Annah d.o.o.