Edukacija – homeopatija

Annah Academia®

Akademija za naprednu homeopatiju i srodne metode

Temelji homeopatije – četverogodišnji program edukacije iz homeopatije na Annah Academia®

Metoda osjeta – jednogodišnji program napredne homeopatije na Annah Academia®

Tu stječete znanje i samopouzdanje!

Po prvi put u Europi – učite homeopatiju po programu koji se izvodi u suradnji s akademijom The Other Song dr. Rajana Sankarana!

Pratite predavanja uživo ili putem webinara!

Desetljećima su pojedinci željni znanja o homeopatiji putovali preko pola svijeta da bi u Indiji učili homeopatiju. No, sada vam dovodimo Indiju u Hrvatsku! Indijska akademija The Other Song izvodit će po prvi put svoj program edukacije u području homeopatije u Europi – u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju u Zagrebu!

The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana iz Indije pronašla je pouzdanog partnera za suradnju u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba te smo zajedničkim snagama kreirali ovaj jedinstveni program!

Izrazito nam je zadovoljstvo i čast objaviti da programe homeopatije zajednički u Republici Hrvatskoj izvode po prvi put Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju iz Indije u okviru programa Annah Academia – Akademije za naprednu homeopatiju i srodne metode koja se održava u organizaciji Annah d.o.o.

Akademija The Other Song

The Other Song jest medicinsko-obrazovni centar u Mumbaiju u Indiji u kojem radi tim od preko 35 homeopatskih liječnika na čelu s dr. Rajanom Sankaranom. Akademija je posvećena pružanju najbolje napredne homeopatske edukacije svojim studentima kroz specijaliziranu kliničku izobrazbu, uporabom stvarnih i svakodnevnih slučajeva. Dr. Rajan Sankaran jedan je od najpoznatijih svjetskih homeopata; razvio je modernu homeopatsku metodu uzimanja i analize slučaja, tzv. Metodu osjeta.

Dr. Rajan Sankaran

Dr. Rajan Sankaran svjetski je poznati homeopatski liječnik, mislilac, učitelj i pisac homeopatskog sustava liječenja. Diplomirao je sa zlatnim počastima na Homeopatskom medicinskom koledžu u Mumbaiju. Poslijediplomski studij završio je na Sveučilištu Aurangabad. Dr. Sankaran poznat je po svojim revolucionarnim idejama i vizionarskim načinima razmišljanja te su njegovi duboki uvidi u velikoj mjeri utjecali na razmišljanje i djelovanje homeopata današnjeg vremena. Njegov je veliki doprinos homeopatiji detaljna klasifikacija remedija unutar periodnog sustava minerala te rad s kraljevstvima i podkraljevstvima kod biljaka i životinja. Kod klijenta se po metodi osjeta traga za pronalaskom vitalnog osjećaja te dr. Sankaran govori o sedam razina iskustava unutar čovjeka. Njegove ideje i spoznaje te stil podučavanja i pisanja čine ga vrlo popularnim učiteljem među homeopatima diljem svijeta. Njegovi seminari i predavanja održavaju se u brojnim zemljama svijeta, kao i u Indiji. Zahvaljujući doprinosu dr. Sankarana Indija je omiljena destinacija homeopata te se smatra zemljom napredne homeopatije.

Dr. Rajan Sankaran napisao je mnogo knjiga, a mnoge od njih prevedene su na brojne svjetske jezike i predstavljaju svakodnevnu inspiraciju ljudima diljem svijeta. Neke od knjiga dr. Sankarana su:

 • Elementi homeopatije (The Elements of Homoeopathy)
 • Duh homeopatije (The Spirit of Homoeopathy)
 • Supstanca homeopatije (The Substance of Homoeopathy)
 • Duša remedija (The Soul of Remedies)
 • Sustav homeopatije (The System of Homoeopathy)
 • Osjeti u homeopatiji (The Sensation in Homoeopathy)
 • Uvid u biljke (1, 2, 3) (An Insight into Plants (Vols 1, 2, and 3))
 • Sankaranove sheme (Sankaran’s Schema)
 • Struktura – iskustva s mineralnim kraljevstvima (Structure ‒ Experiences with the Mineral Kingdom, Vols 1 and 2)
 • Osjet ‒ redefiniran (Sensation Refined)
 • Opstanak ‒ mekušci (Survival ‒ The Mollusc)
 • Opstanak ‒ reptili (Survival ‒ The Reptile (Vols 1 and 2))
 • Sinergija u homeopatiji (The Synergy in Homoeopathy

Annah Academia

Annah Academia jest obrazovni program koji se provodi u Zagrebu u Hrvatskoj u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju. Misija Annah centra je širiti i prenositi znanja i vještine o homeopatiji i srodnim metodama prirodnog iscjeljivanja, doprinositi razvoju homeopatije i srodnih metoda kao priznatih i uvaženih metoda liječenja, za dobrobit ljudi i zajednice, te pružati potporu svojim klijentima i njihovim obiteljima u njihovom osobnom, emocionalnom i zdravstvenom napretku. Vlasnica i direktorica Annah centra je homeopatkinja dr.sc. Ana Klikovac.

Dr. sc. Ana Klikovac

Dr. sc. Ana Klikovac završila je program klasične i francuske homeopatije u Zagrebu. Nekoliko je godina posvetila učenju kod najboljih svjetskih homeopata, uključujući dr. Rajana Sankarana. Boravila je više puta na The Other Song Međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana u Indiji, gdje je obavila praktično i stručno usavršavanje te se specijalizirala za rad prema Metodi osjeta i „8 box” metodi u homeopatiji.

Uz homeopatiju, u svom radu u Annah centru koristi još nekoliko metoda komplementarnih s homeopatijom. Edukaciju o Bachovim kapima završila je u Engleskoj te je registrirana praktičarka Bachove zaklade (BFRP). Također je i prva certificirana učiteljica za Bachove kapi u Hrvatskoj. Savjetnica je za Schuesslerove tkivne soli i analizu lica te, je međunarodna učiteljica za Schuesslerove soli i analizu lica te trener za edukaciju učitelja za Schuesslerove soli i analizu lica diljem svijeta. Ovlaštena je praktičarka za Australske Bush cvjetne esencije (Bush kapi), te je praktičarka Buteyko metode disanja.

Annah centar s ponosom predstavljaju ovaj program edukacije za homeopate – jedinstven u Hrvatskoj, Europi i svijetu, temeljen na postavkama klasične homeopatije dr. Samuela Hahnemanna, a istovremeno obogaćen naprednim spoznajama indijske homeopatije!

Dobro došli na Annah Academia – pravo mjesto za učenje homeopatije!©

Annah Academia nudi svojim polaznicima:

 • četverogodišnji program Temelji homeopatije
 • jednogodišnji program Metoda osjeta
 • program medicinskih predmeta za homeopate i osobe nemedicinske struke
 • program mentorstva
 • pomoć kod teških slučajeva
 • mogućnost praktičnih vježbi u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju
 • mogućnost praktičnih vježbi na The Other Song Međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju iz Indije
 • redovite radionice i seminari za kontinuirano usavršavanje u području homeopatije
 • edukacija u području srodnih metoda: Schuesslerove soli, cvjetne esencije

Pročitajte dojmove naših studenata OVDJE.


Brošura Annah Academia HR:

Annah-Academia-brosura-hrvatski-09-2018-2

Brochure Annah Academia ENG:

Annah-Academia-brosura-engleski-09-2018-2

Flyer Annah Academia education programs:

A5 letak Annah academia engl. preview 4


Annah Academia – Tu stječete znanje i samopouzdanje!©

Prijave se primaju do 31.8.2020.

PODACI ZA PLAĆANJE UPISNINE I ŠKOLARINE:

Upisnina i školarina plaćaju se na sljedeći način:

 • u gotovini ili karticama u Annah centru (mogućnost plaćanja svim karticama, a za plaćanja Diners karticom odobravamo prodaju na rate do 6 rata beskamatno, American Express do 12 rata beskamatno), ili
 • bankovnom transakcijom na žiro-račun tvrtke Annah d.o.o. prema sljedećim podacima:

NAZIV I SJEDIŠTE PRIMATELJA: Annah d.o.o., Domašinečka ulica 4, 10110 Zagreb

NAZIV I SJEDIŠTE BANKE: Erste&Steiermärkische Bank d. d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka

IBAN: HR9024020061100741507

SWIFT/BIC: ESBCHR22

Ana ŠafranDirektorica programa Annah Academia:

Dr. sc. Ana Klikovac, homeopatkinja

Kontakt:

Mob: +385 99 3221-312

Telefon: +385 1 7988-870

Fax: +385 1 7988-871

E-mail: info@annah.hr

Web: www.annah.hr


Đurđica MargetićKoordinatorica programa Annah Academia i voditeljica praktičnih vježbi:

Đurđica Margetić, homeopatkinja

Kontakt:

Mob: +385 99 4317-787

Telefon: +385 1 7988-870

Fax: +385 1 7988-871

E-mail: durdica.margetic@annah.hr

Web: www.annah.hr

© Copyright 2018 Annah® Sva prava pridržana.

Niti jedan dio ovih materijala ne smije se reproducirati u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, niti pohranjivati u bazu podataka bilo koje namjene bez prethodne pismene dozvole nositelja autorskih prava, osim u slučajevima kratkih navoda uz navođenje izvora.

© Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju

Program se održava prema zajedničkom međunarodnom programu The Other Song akademije iz Indije i Annah d.o.o.

Copyright za izradu programa: The Other Song Academy, Indija

Impressions about the program”Foundation course in homeopathy” held in cooperation with The Other Song Academy “I am very happy to…
Ovaj jedinstveni jednogodišnji program edukacije zajednički su kreirali Annah centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other…
Ovaj jedinstveni dvogodišnji program edukacije zajednički su kreirali Annah centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other…
Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike
Annah d.o.o.