Annah program za sportaše

ANNAH SPECIJALIZIRANI PROGRAM ZA SPORTAŠE©

 

Jeste li znali da Usain Bolt koristi homeopatiju od svoje 16. godine?

Prije nego je osvojio tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine otputovao je u Njemačku da posjeti svog homeopata. Nakon Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine javno je zahvalio svom homeopatu nakon osvojene tri medalje.

Neke od njegov izjava o homeopatiji i o svom homeopatu:

…prije utrke: “Posjetio sam svog doktora koji je odradio svoje čarolije, kao i uvijek. Spreman sam.

…”Doktor je odradio jako dobar posao. Znam da sam u dobroj formi.

O svom homeopatu kaže :

…”On je jedini koji je tijekom svih ovih godina uspio pronaći lijek za moja leđa da bih se mogao natjecati i ostati na stazi.

…”Svaki put kad imam problem, on mi da dobar savjet i terapiju.

I nogometaš David Beckham uvjerio se u dobrobiti homeopatije

Poznati svjetski nogometaš David Beckham koristio je homeopatiju kad je ozljedio kost u stopalu prije svjetskog kupa 2002. godine. Tada se uvjerio u blagotvorno djelovanje homeopatije, a posebno remedije Arnica Montana, koja je najpoznatija homeopatska remedija za tretiranje sportskih ozljeda.

Tenisač Boris Becker koristio je usluge njemačkog homeopata

Tenisač Boris Becker osvojio je šest Gram Slam turnira i olimpijsko zlato, a i najmlađi je ikad pobjednik Wimbledona. Poznata je činjenica da je tijekom svoje sportske karijere koristio usluge njemačkog homeopatskog liječnika.

Felix Gottwald, olimpijski prvak u nordijskom skijanju, koristi Schuesslerove soli

Felix Gotwald rođen je u mjestu Zell am See u Austriji, poznatom mjestu po proizvodnji Schuesslerovih soli, pa nije tajna da Felix koristi Schuesslerove soli kao potporu svom sportskom režimu. U svojoj knjizi “Jedan dan u mom životu” (njem. Ein Tag in meinem Lieben), govori o prirodnim metodama liječenja na sljedeći način: “Napokon je došlo vrijeme da se konvencionalna medicina i alternativna medicina učinkovito nadopunjuju i surađuju. Nema potrebe da se plaše oko ranga. Umjesto toga, bilo bi bolje da idu na zajednički put.


Annah centar posvećen je radu sa sportašima!

Radimo programe potpore za sportaše u usponu i profesionalne sportaše

Kreirali smo specijalizirani program za sportaše, a ciljevi su takvog individualiziranog programa:

  • Postizanje boljih sportskih rezultata
  • Jačanje imuniteta, izdržljivosti i snage
  • Prevencija ozljeda
  • Potpora i coaching za brži oporavak od ozljeda
  • Preporuka pripravaka za primjenu tijekom natjecanja
  • Program Buteyko metode disanja za sportaše
  • Coaching prije nastupa uz potporu Bachovih kapi
  • Coaching za sportaše koji nastupaju u timu, za bolji timski rad
  • Coaching za sportaše koji nastupaju u individualnim sportovima
  • Program potpore uz prirodne pripravke i coaching za trenere sportaša 

Za sve informacije javite se u Annah centar!

U Annah centru za Vas individualizirani program pripremaju svi članovi Annah tima: liječnica i homeopatkinja, farmaceutkinje i farmaceutski tehničari, Bachovi i Bush praktičari te praktičar Buteyko metode disanja!

Javite nam se s povjerenjem!

Kontakt:

dr. sc. Ana Klikovac

Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju

Domašinečka ulica 4, Vrbani, 10110 Zagreb

Mob: +385 99 3221-312; Telefon: +385 1 7988-870

Fax: +385 1 7988-871

E-mail: info@annah.hr


Naši zadovoljni klijenti:

KLAUDIJA BUBALO KORISTI HOMEOPATIJU ZA SPORT I OBITELJ

Klaudija Bubalo poznata je hrvatska rukometašica i reprezentativka te rekorderka po broju golova (769) za hrvatsku reprezentaciju. Dobitnica je Državne godišnje nagrade za sport “Franjo Bučar” u 2019. godini, koja je najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj.

U francuskom ženskom rukometnom klubu Metz je prema glasovima navijača i kluba bila izabrana među tri najbolje srednje vanjske igračice svih vremena, a s tim je klubom osvojila francusko prvenstvo i kup.

Klaudija Bubalo nam je prenijela svoje dojmove o korištenju homeopatije u francuskom sportu, kao i dojmove o korištenim uslugama savjetovanja u Annah centru:

Homeopatiju sam upoznala ’98. godine dolaskom u Francusku, potpisom profesionalnog ugovora sa francuskim rukometnim prvakom Metzom. Kako je doping kontrola u Francuskoj 24-satna, što znači da u bilo koje doba dana i noći možeš biti podvrgnut kontroli, vrlo je rigorozna kontrola medikamenata koji se koriste od strane klupskog liječnika. Kad bi imala neke tegobe (glavobolja, zubobolja, prehlada ili bilo kakav drugi zdravstveni problem) uvijek smo se morali javiti klupskom liječniku koji bi nas pregledao, a ako on nije mogao riješiti problem, upućivao bi nas liječniku koji je bio upozoren da smo vrhunski sportaši radi davanja lijekova, ako je bilo potrebe. Nebrojeno puta sam dobila kuglice za koje u to vrijeme nisam ni znala da su to homeopatski pripravci. Liječnik bi odvrtio par kuglica i stavila bi ih pod jezik i to je bilo to.
Tek kad sam sam se vratila u Zagreb i postala majka, za neke sam zdravstvene tegobe potražila pomoć homeopata. Tada sam shvatila da homeopatiju jako dugo poznajem i da mi je već pomagala, a da nisam ni znala da sam je koristila.

Nastavila sam koristiti homeopatiju sve ove godine, tako da su moja djeca odrastala uz prirodne pripravke.

Danas se za sve savjete obratim u Annah, a homeopatiju koristimo svi u kući.

I za to HVALA Annah!

KLAUDIJA BUBALO


Nataša Kolega dojmovi klijenataNATAŠA KOLEGA VOLI ANNAH I HOMEOPATIJU

Nataša Kolega jedna je od najpoznatijih hrvatskih rukometašica. Za jugoslavensku i za hrvatsku reprezentaciju ukupno je odigrala 184 utakmice.

Nastupala je 1988. na Olimpijskim igrama u Seulu, a 1990. je na svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji osvojila srebro. S hrvatskom seniorskom reprezentacijom osvojila je srebro na Mediteranskim igrama 1997. godine.

Danas je trenerica rukometnog kluba Lokomotiva, a u formi je između ostalog održava i homeopatija, o čemu nam je Nataša napisala sljedeće:

Nakon duge i naporne sportske karijere moje tijelo ostalo je iscrpljeno i umorno. Ritam života i svakodnevni stresovi iscrpljivali su me još i više. Trudila sam se zdravom prehranom i koliko toliko zdravim načinom života olakšati svoju svakodnevnicu. Međutim, svakog dana je bilo sve teže i teže…

Onog dana kad sam upoznala Anu i posjetila Annah, nakon savjetovanja sam shvatila što želim. Moje zdravlje i kvalitetan život je nešto najvažnije u mom životu. Više nema umornih jutra, iscrpljujućih dana i neprospavanih noći. Imam svoj mir, spokojstvo i ono što mi je najvažnije – dobar san.

Još jednom veliko Vam hvala.

NATAŠA KOLEGA


TAEKWONDO VICEPRVAK EUROPE KORISTI HOMEOPATIJU

Borac Taekwondo kluba Bistra Jan Flegar osvojio je u rujnu 2019. na Europskom prvenstvu u Španjolskoj titulu viceprvaka Europe u konkurenciji kadeta do 37 kilograma. Nakon zlatne medalje i titule prvaka Europe, ostvarene prije dvije godine u Turskoj, Jan Flegar ponovno je osvojio medalju!

Srebrna medalja mladog borca Jana rezultat je napornog i posvećenog rada njegovog kluba te trenerice Martine Šarec, kao i velikog razumijevanja i potpore njegove obitelji.

Annah centar ponosan je sponzor talentiranog Jana Flegara, s obećanjem da ga Annah prati sve do Olimpijskih igara o kojima sanja i za koje se već priprema. Jan i njegova trenerica Martina već su nekoliko godina na Annah programu za sportaše te redovito koriste homeopatiju, Bachove kapi i druge prirodne pripravke za treninge i natjecanja.

Trenerica Martina izrazila nam je svoje dojmove s natjecanja:

Nakon nekoliko dana, kad su nam se slegli osjećaji nakon Europskog prvenstva na kojem je naš Jan Flegar osvojio srebrnu medalju, mogu Vam iskreno reći da su nam Bushove i Bachove kapi bile od velike pomoći. Trenerski posao, mada to nije posao nego moj način života, je izrazito stresan, a kada se još nađete u finalu Europskog prvenstva, adrenalin je na vrhuncu. Bachove i Bushove kapi su nam omogućile da smo ovaj pozitivni stres lakše podnijeli. Veliki je ponos i sreća kad nam se trud isplatio nakon napornih treninga i odricanja i taj smo osjećaj  mogli istinski doživjeti jer nervoze nije bilo. Hvala Vam u Janovo i moje ime što ste nam vjerna podrška.

MARTINA ŠAREC


 

 

Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike
Annah d.o.o.