Temelji homeopatije – četverogodišnji program edukacije iz homeopatije na Annah Academia®

Ovaj jedinstveni četverogodišnji program edukacije zajednički su kreirali Annah centar za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana iz Indije.Programe napredne homeopatije zajednički u Republici Hrvatskoj izvode po prvi put Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju iz Indije u okviru Annah Academia.

Ideja vodilja pri izradi ovog hrvatskog programa bila je kreirati program edukacije koji polaznicima pruža dovoljno znanja, prakse i vremena da kvalitetno savladaju vještine uzimanja slučaja, repertoriziranja, analize slučaja i odabira najbolje remedije za pojedini slučaj. Da bi to postigli, studentima je potrebno više od dvije godine edukacije. Praksa je pokazala da nakon završene dvogodišnje edukacije homeopati često nemaju dovoljno samopouzdanja u odabiru prikladnih homeopatskih remedija za svaki pojedini slučaj koji razmatraju. Programi na Annah Academia omogućavaju polaznicima stjecanje kvalitetnih znanja te bogatog iskustva, prakse, vještina i samopouzdanja potrebnih za odabir najprimjerenije homeopatske remedije!

Cilj je ovog programa polaznicima prenijeti znanja i vještine u području klasične homeopatije, prema postavkama dr. Samuela Hahnemanna, uz primjenu najnovijih spoznaja i dostignuća u modernoj homeopatiji. Program donosi bogata klinička iskustva indijskih homeopata, uz prilagodbu programa europskim i hrvatskim uvjetima. Predavanja su interaktivna, održavaju se uživo i putem Skypea, kako bi polaznici mogli postaviti pitanja predavačima te diskutirati s njima o pojedinim temama, uz rješavanje stvarnih slučajeva iz homeopatske prakse.

Program je međunarodnog karaktera i upisuje polaznike iz svih dijelova svijeta. Predavanja se izvode u potpunosti na engleskom jeziku, čime se polaznici pripremaju za rad u međunarodnim uvjetima, s klijentima iz raznih zemalja.

Kroz četiri godine polaznici će steći znanja u sljedećim područjima:

 1. Filozofija i temeljni principi homeopatije
 2. Organon i ostala djela dr. Sameula Hahnemanna
 3. Materia medica: ukupno 184 homeopatske remedije
  • 36 remedija na prvoj godini
  • 53 remedije na drugoj godini
  • 53 remedije na trećoj godini
  • 42 remedije na četvrtoj godini
  • Mijazmi u homeopatiji
 1. Vještine uzimanja slučaja te analiza slučaja
 2. Strategije u odabiru homeopatske remedije
 3. Korištenje repertorija – analiza simptoma (tzv. rubrika) i remedija u homeopatskom programu prema nekoliko najznačajnijih repertorija
 4. Poznavanje djela najpoznatijih homeopatskih autora

Polaznik treba biti prisutan na 80 % sati nastave od ukupnog broja sati predavanja za svaku godinu pojedinačno. Predavanja je moguće pratiti i online putem webinara, u slučaju nemogućnosti dolaska u Annah centar na predavanje!

Na kraju svake godine dodjeljuje se i potvrda o završetku godine, s navedenim brojem sati teorijske i praktične edukacije.

Po završetku četvrte godine polaznicima se dodjeljuje zajednička potvrda o uspješnom završetku programa koju potpisuju Annah d.o.o. iz Zagreba i The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju iz Indije, a na kojoj se navodi broj sati teorijske i praktične edukacije.

CIJENA PROGRAMA:

 • Jednokratna upisnina pri upisu na četverogodišnji program iznosi 2.625,00 kn (350 EUR).
 • Godišnja školarina iznosi 12.000 kn (1.600 EUR), uz mogućnost plaćanja u mjesečnim ratama, po modulima.

U slučaju odustajanja polaznika od programa, Annah d.o.o. zadržava pravo na zadržavanje upisnine te se polaznicima ne vrši povrat novca. Također se ne vrši povrat novca za do tada održane module.

PREDUVJETI ZA UPIS:

Poznavanje engleskog jezika jedini je preduvjet za pohađanje ovog programa s obzirom na to da će predavanja održavati na engleskom jeziku. Također, primjena homeopatskog softvera i literature tijekom programa također zahtijeva poznavanje engleskog jezika.

Na program se mogu podjednako upisati osobe medicinske ili nemedicinske struke. Za polaznike nemedicinske struke omogućit ćemo dodatnu edukaciju u području osnovnih medicinskih znanja, koja je opcionalna i nije obuhvaćena ovim četverogodišnjim programom.

Za upis na program nije potrebno predznanje u području homeopatije. Program je prikladan i za početnike i za osobe koje već imaju neka znanja u području homeopatije te ih žele obogatiti. Na program se također mogu upisati i već postojeći homeopati koji žele završiti četverogodišnji program koji se izvodi u suradnji s akademijom The Other Song.

DATUM POČETKA PREDAVANJA:

Rujan 2019. početak predavanja 2. generacije studenata

DINAMIKA ODRŽAVANJA PREDAVANJA:

Predavanja će se održavati jednom mjesečno – petkom od 15 do 21 sat i subotom od 8,30 do 15 sati (vremenska zona: Zagreb). Predavanja petkom držat će predavači Annah Academije, a subotom će ih držati predavači s akademije The Other Song. Početak svake nastavne godine je u rujnu, a završetak je u lipnju.

TRAJANJE PROGRAMA:

Ukupno trajanje programa je četiri godine, odnosno 480 sati nastave. Godišnje se nastava održava kroz deset modula, odnosno 20 dana, što čini 120 sati nastave. Uz nastavu, polaznici su obvezni odraditi i praktični rad na slučajevima u broju sati propisanom programom. Polaznici će kroz četiri godine uložiti još 500 sati samostalnog učenja gradiva, te 220 sati praktičnog rada (samostalan i mentorirani praktičan rad na slučajevima). Ukupni sati četverogodišnjeg programa iznose 1200 sati.

MJESTO ODRŽAVANJA PREDAVANJA:

Ovisno o broju upisanih polaznika, predavanja će se održavati u Annah centru za homeopatiju na adresi Domašinečka ulica 4, Vrbani, Zagreb, ili na nekoj drugoj lokaciji u Zagrebu, o čemu će polaznici biti pravovremeno obaviješteni prije početka predavanja. Predavanja predavača iz Indije održavat će se uživo putem Skypea, također na lokaciji definiranoj rasporedom. Strani polaznici mogu predavanja pratiti putem webinara, za što će im biti omogućen pristup po upisu na program, a prema vlastitim mogućnostima mogu se priključiti i na neke module uživo u Annah centru u Zagrebu.

RASPORED PREDAVANJA:

Detaljan raspored predavanja po datumima, s popisom tema i predavača, polaznici će dobiti pravovremeno prije početka predavanja.

PREDAVAČI:

PREDAVAČI ANNAH ACADEMIA:
Dr. sc. Ana Šafran, homeopatkinja, vlasnica Annah centra i direktorica programa Annah Academia

PREDAVAČI AKADEMIJE THE OTHER SONG:
Dr. Rajan Sankaran i tim predavača akademije The Other Song, prema rasporedu koji će polaznici dobiti prilikom upisa. Predavanja predavača akademije The Other Song održavaju se putem Skypea ili uživo, prema mogućnostima organizacije dolaska pojedinih predavača u Hrvatsku.

VODITELJICA PRAKTIČNIH VJEŽBI:
Đurđica Margetić, homeopatkinja i voditeljica praktičnih vježbi na programu Annah academia

Prijave se primaju do 31.8.2019.

Annah academia - edukacije homeopatija

Annah Academia – Tu stječete znanje i samopouzdanje!©

KONTAKT:
Annah d. o. o.
Domašinečka ulica 4, Vrbani, 10110 Zagreb
Mob: +385 99 3221-312, Telefon: +385 1 7988-870, Fax: +385 1 7988-871
Email: info@annah.hr
Web: www.annah.hr, www.annah-academia.com

Annah Academia nudi svojim polaznicima:

 • četverogodišnji program Osnove homeopatije
 • jednogodišnji program Metoda osjeta
 • program medicinskih predmeta za homeopate i osobe nemedicinske struke
 • program mentorstva
 • pomoć kod teških slučajeva
 • mogućnost praktičnih vježbi u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju
 • mogućnost praktičnih vježbi na The Other Song Međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju iz Indije
 • redovite radionice i seminari za kontinuirano usavršavanje u području homeopatije
 • edukacija u području srodnih metoda: Schuesslerove soli, cvjetne esencije

Annah Academia – Pravo mjesto za učenje homeopatije!©

Pročitajte dojmove naših studenata OVDJE.

PODACI ZA PLAĆANJE UPISNINE I ŠKOLARINE:

Upisnina i školarina plaćaju se na sljedeći način:

 • u gotovini ili karticama u Annah centru (mogućnost plaćanja svim karticama, a za plaćanja Diners karticom odobravamo prodaju na rate do 6 rata beskamatno), ili
 • bankovnom transakcijom na žiro-račun tvrtke Annah d. o. o. prema sljedećim podacima:

NAZIV I SJEDIŠTE PRIMATELJA: Annah d. o. o., Domašinečka ulica 4, 10110 Zagreb

NAZIV I SJEDIŠTE BANKE: Erste&Steiermärkische Bank d. d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka

IBAN: HR9024020061100741507

SWIFT/BIC: ESBCHR22

Ana ŠafranDirektorica programa Annah Academia:

Dr. sc. Ana Šafran, homeopatkinja

Kontakt:

Mob: +385 99 3221-312

Telefon: +385 1 7988-870

Fax: +385 1 7988-871

E-mail: ana.safran@annah.hr

Web: www.annah-academia.com


Đurđica MargetićKoordinatorica programa Annah Academia i voditeljica praktičnih vježbi:

Đurđica Margetić, homeopatkinja

Kontakt:

Mob: +385 99 4317-787

Telefon: +385 1 7988-870

Fax: +385 1 7988-871

E-mail: durdica.margetic@annah.hr

Web: www.annah-academia.com

Annah d. o. o. zadržava pravo promjene termina predavanja, mjesta održavanja predavanja ili predavača, kao i teme predavanja, ukoliko postoje opravdani i značajni razlozi za takve promjene. Pri tome će se s dužnom pažnjom voditi računa o održavanju najviše razine kvalitete ovog programa edukacije, kao i dobrobiti polaznika. 

© Copyright 2018 Annah® Sva prava pridržana.

Podijelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike