Mentoring za homeopate

LJETNA ŠKOLA HOMEOPATIJE ZA HOMEOPATE! 

Za sve koji žele učiti više i rješavati praktične slučajeve uz mentoriranje, kroz analizu slučaja i diferencijaciju materia medice, organiziram ljetnu školu homeopatije!
Ljetna škola pogodna je za studente homeopatije i homeopate koji žele usavršiti svoje znanje kroz praktične vježbe na stvarnim slučajevima!
Program traje od od 14.6.-9.7.2021. 
Radimo u 12 termina, od 17-21h. Termini su fleksibilni u dogovoru s polaznicima.
Cijena programa je 3.750 kn (PDV je uključen u cijenu).
Opcije plaćanja:
– PBZ Visa – 12 rata beskamatno.
– Diners – 6 rata beskamatno.
– ostale kartice jednokratno
– gotovina ili uplata na transakcijski račun ili PayPal

Sva predavanja održavaju se online preko Zoom-a!

Predavač na ljetnoj školi: dr.sc. Ana Klikovac 

Jezik na kojem se država predavanje: engleski

Posvetite ljeto homeopatiji i svom osobnom napretku! 🌸🌼


SEMINARI U NAJAVI ZA 2021:

ORGANON OF MEDICINE
LANTANIDI I AKTINIDI U HOMEOPATIJI – početak predavanja listopad 2020. – datumi naknadno.
HOMEOPATIJA UZ PRIMJENU PERIODNE TABLICE– datumi naknadno,
MAJČINE REMEDIJE U HOMEOPATIJI


ASHUH tvrtka za promociju homeopatije predstavlja novi specijalizirani program mentoriranja

MENTORING ZA HOMEOPATE

Početak programa: 1. ožujka 2021.

Jezik na kojem se održavaju predavanja: engleski jezik

Mentoring se održava online putem Zoom sastanka, jednom tjedno u terminu od 17-20h (CET).

Mentor: dr. sc. Ana Klikovac

Annah centar posvećen je širenju znanja u području homeopatije i srodnih prirodnih metoda iscjeljivanja!

Radimo programe mentoringa za homeopate, kao i za početnike u homeopatiji.

 • Nesigurni ste u svoje znanje homeopatije?
 • Želite znati više i bolje?
 • Nemate adekvatne rezultate u radu s klijentima?
 • Želite proširiti svoje vidike te izučiti razne moderne pristupe u homeopatiji?
 • Želite detaljnije izučiti Organon?
 • Ili želite krenuti ispočetka i učiti sve od nule sa svojom mentoricom?

Dr. sc. Ana Klikovac kreirala je za Vas specijalizirani intenzivni program edukacije u homeopatiji, a ciljevi su takvog individualiziranog programa:

 • Brzo i učinkovito usvajanje znanja o različitim pristupima u homeopatiji
 • Koncentrirano gradivo za brzu i jednostavnu praktičnu primjenu
 • Učenje na stvarnim slučajevima iz prakse
 • Razumijevanje i kombiniranje različitih pristupa i metoda u homeopatiji

Po završetku programa bit ćete potpuno osposobljeni za praktičnu primjenu ovih znanja. Svaki će slučaj iz prakse za Vas biti jednostavan.

Evo i dojmova naših polaznika mentoringa:


Ovaj program je prednost i za farmaceute poput mene i polaznike nemedicinskih struka jer završivši ga dobivaju temeljna znanja velikog broja remedija, osnove Organona, služenje materia medicom, određivanje potencija, repertorizaciju, sigurne smjernice u korištenju homeopatskih remedija za mnoge bolesti i stanja – i obučeni su da ga primjenjuju odmah. Primjena svake remedije potvrđena je primjerom iz prakse te se gradivo lako pamti uz asociranje. Znanje koje se usvaja daleko je od pukog teoretiziranja jer Ana prenosi svoja iskustva. Mentorira vas od samog početka u svim fazama učenja. Na sva pitanja uvijek ćete dobiti jasan odgovor.” J.P.


“Mentoring sa Anom, svakako je pravi put, za svakog tko želi steći primjenjivo znanje iz homeopatije. Vrijeme na “zoomu” uvijek završi prebrzo. Nema veze jeste li umorni i kakav vam je bio taj dan! Mentoring je u ozračju pozitivne energije! Svaki puta puno novih saznanja, korisnih savjeta, novih činjenica. Sve kroz praktične primjere, konkretnih koraka u slučaju, uvijek popraćenih objašnjenjima u kojima dobijemo odgovor – KAKO smo došli do neke remedije i ZAŠTO smo odabralI baš tu remediju u toj potenciji!
Za vrijeme mentoringa svi smo “unutra”. Nema pasivnog prenošenja činjenica koje možemo i sami pročitati. Sve se radi kroz praktične primjere. Međusobno komentiramo, dolazimo do zaključka, analiziramo. Anina predavanja su živopisna i lako se pamte. Osjećam se slobodno reći za grupu u kojoj sudjelujem da je MOJA grupa. Svaki puta iznova jedva čekam novi mentoring. Samopouzdanje raste. Nema nerješivih slučajeva. Uvijek se nađe najbolje rješenje za problem! Za sve što je Ana naglasila da se dobije mentoringom, bila je djelomično u pravu! Dobije se puno više! Dobije se znanje, jača se samopouzdanje, nema straha od ” kompliciranih” slučajeva. Najbolja reklama za homeopatiju su zadovoljni klijenti, koji mogu jedino biti zadovoljni kada osjete brzo djelovanje homeopatije. Ana je uspjela homeopatiju prilagoditi današnjem brzom načinu života 21. stoljeća.
Zahvalna sam Ani na svemu do sada što sam naučila i sretna sam što sam dio baš ove grupe. Vjerujem da ništa nije slučajno i da sam stekla nove “zoom” prijateljice i kolegice, koje sve jedva čekam sresti uživo!” A.T.


“🌼Moja želja da idem dalje u izučavanju homeopatije,

       da nadograđujem vlastite vještine i znanje,
       da se educiram kod najboljih homeopata,
       kreirala je događaje u skladu sa mojim očekivanjima
       i na put učenja  –  poslala mi ANU.
       Zanimljivo i harmonično kroz više različitih uglova
       svoje široke lepeze znanja i tehnika rada,
       vodi nas kroz mentoring program,
       a mi posle svakog susreta
       ostajemo pri istom stavu, da je riječ o osobi
       koja u potpunosti poznaje ono o čemu priča,
       odnosno ona je ono što predaje.
       Divna energija i emocija,
       karakterističan stil izlaganja
       s ponavljanjem i naglašavanjem
       onoga što je bitno ,,zavrtjeti i vrtjeti,,
       u slici klijenata, istražujući i povezujući
       sve kroz svjetlost znanja,
       uporno tražeći uzrok bolesnog stanja.
       Detaljna analiza slučaja
       uz brojne sugestije i savjete,
       potaknuli su veću slobodu
       i sigurnost u mom radu.
       Velika je privilegija s takvom podrškom
       kao što je njena, graditi svoja iskustva
       kroz nove smjerove i forme rada,
       a istu suštinu.
       Suština je čovjek i ljubav.
       Slušati, čuti, razumjeti pa savjetovati,
       kaže naša ANA,
       a ja osnažena njenim mentoringom,
       osjećam se radosno,
       inspirirana Aninim zanosom
       i otvorenim srcem
       da svi stanemo u njega.🌼
Draga Ana, neka nas zajednička emocija i dalje vodi 💖
Slavica Vojinović, Crna Gora

“Završilla sam osnovne studije homeopatije, stekla diplomu homeopate, ali u radu s klijentima nisam bila opuštena, imala sam puno nedoumica, strahova… hoću li odabrati pravu remediju izmedu nekoliko sličnih…što ako ovo nije dobar lijek…što ako se desi agravacija…što ako ne pomognem klijentu odmah na prvoj konzultaciji…trebam li kombinirati još neke metode uz homeopatiju…što, kako, koja potencija…i još tisuću pitanja i nedoumica. Dešavalo mi se vrlo često da moram odbiti klijenta zbog svoje nesigurnosti. Bilo je slučajeva koji su mi se činili jako komplicirani i nisam se usuđivala ni da započnem raditi s njima…Što ako ne uspijem?

Imala sam solidna osnovna teorijska znanja, ali nedostajalo je da neko ”provjeri” KAKO RADIM, kako vodim slučaj, odabirem remediju…prije nego izdam svoju preporuku klijentu bilo mi je potrebno da neko ocijeni moj rad. Konzultirala sam se s kolegama, ali često mi se to nije činilo dovoljno, željela sam stručnu podršku, nekoga tko je svojim iskustvom u radu s klijentima, svojim znanjem i stečenim edukacijama – ekspert. Upisala sam mentoring kod prof. Ane Klikovac i to je bilo to, ali i mnogo, mnogo više nego što sam očekivala i više nego što je navedeno u programu. Vrlo brzo sam počela stjecati samopouzdanje, shvatila sam gdje griješim, zašto ponekad i pored dobro izabranog lijeka nema rezultata, ponekad se samo radilo o pogrešno odabranoj potenciji…
Duboko vjerujem da bi mentoring morao biti sastavni dio školovanja svakog homeopata, jer bez obzira koje osnovne studije da završite, bez obzira koliko je to dobra i kvalitetna škola, postoje stvari koje nisu dio školskog programa, a koje vas sačekaju tek kad krenete u samostalnu praksu. Zato mislim da bi studenti završnih godina ili homeopati obavezno morali prije nego što počnu samostalno raditi s ljudima, proći kroz neki vid mentoringa od strane iskusnog homeopata – eksperta.

Ono što sam dobila ovim mentoringom je puno znanja vezanih za rješenje konkretnih slucajeva, kako što bolje voditi homeopatski intervju, koji su to pristupi i metode iscjeljivanja komplementarni s homeopatijom i kako ih primjenjivati na dobrobit klijenta i što brže postizanje rezultata, korištenje repertorija, odnos s klijentima, pristup iscjeljenju……puno ”malih tajni velikog majstora”. Znači detalja, konkretnih uputstava koja nikad nisu u školskom programu, koja se uglavnom stjeću praksom, a koja mnogi stručnjaci čuvaju samo za sebe. Upravo to je još jedna važna dimenzija ovog mentoringa i rada sa prof. Anom – nesebično dijeljenje ogromnog naučenog znanja, ali i onih važnih stvari do kojih je sama došla kroz iskustva iz prakse. Ona sva svoja znanja dijeli nesebično i jednostavno, ali osim ogromnog znanja, ono što kroz mentoring prof. Ana prenosi na studente je ljubav, ljubav prema homeopatiji, a samim tim i prema svakom čovjeku kome želimo pomoći.

Anin odnos prema svakom studentu je pun poticanja, ohrabrenja, poštovanja…Upravo to poštovanje prema svakom studentu omogućava da se sve nauči lako i brzo, jer se ni u jednom trenutku nećete osječati loše ako nešto ne znate, ako pogriješite… Ana je tu da razumije i prihvati sve naše različitosti i što se tiče razine znanja, temperamenta, ponašanja, sredina iz kojih dolazimo… da ne procjenjuje i ne kritizira nego da vas lagano usmjeri i korigira, a zatim pohvali i potakne da idete dalje. Učenje tako postaje radost i izazov, a svaki novi dan mentoringa isčekuje se s nestrpljenjem.

Osim znanja i povjerenja u sebe ono što prof. Ana utisne u svakog studenta, a što kao posebno dragocjen dar nosim sa ovog mentoringa, je entuzijazam u pristupu baš svakom slučaju, ljubav prema ovom poslu i radost u pomaganju drugome, bilo da nešto novo nauči ili da ozdravi,
Ana je mentor uz kojeg rastete kao homeopat, ali i kao čovjek,

Hvala Ana!”  Tanja P., Crna Gora


Prijavite se za mentoring program na info@ashuh.hr

Učite homeopatiju ekskluzivno kod mentorice dr. sc. Ane Klikovac!


SPECIJALIZIRANI MODULI EDUKACIJE

Radimo i pojedinačne specijalizirane module mentoringa za homeopate koji žele produbiti svoja znanja u samo pojedinačnom području, a sve u kratko vrijeme:

 • Organon of Medicine
 • Vještine brzog repertoriziranja
 • Analiza teških slučajeva
 • Francuska i klinička homeopatija
 • Moderni pristupi u homeopatiji
 • Periodni sustav minerala u homeopatiji
 • Lantanidi i aktinidi u homeopatiji
 • ….te razne druge specijalizirane teme

U Annah centru uvijek organiziramo tematske edukacije za homeopate koji žele produbiti svoje znanje i znati više. Tematske edukacije održavaju se po dogovoru, kad se popuni grupa za određenu temu. Za prijave za određenu temu javite se na info@annah.hr

Za sve dodatne informacije o programima edukacije za homeopate javite se u Annah centar!

Obratite nam se s povjerenjem!


Kontakt:

Dr. sc. Ana Klikovac

Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju

Domašinečka ulica 4, Vrbani, 10110 Zagreb

Mob: +385 99 3221-312; Telefon: +385 1 7988-870, E-mail: info@annah.hr

 

Misija i vizija | Zašto Annah? | Odricanje od odgovornosti | Pravila o privatnosti | Uvjeti i odredbe | Kodeks etike