+385 99 3221 312 | +385 1 7988 870 | info@annah.hr

  Edukacija – homeopatija

  EDUKACIJA – HOMEOPATIJA

  Annah Academia®

  Akademija za naprednu homeopatiju i srodne metode

  Temelji homeopatije – četverogodišnji program edukacije iz homeopatije na Annah Academia®

  Metoda osjeta – jednogodišnji program napredne homeopatije na Annah Academia®

  Tu stječete znanje i samopouzdanje!

  Po prvi put u Europi – učite homeopatiju po programu koji se izvodi u suradnji s akademijom The Other Song dr. Rajana Sankarana!

  Pratite predavanja uživo ili putem webinara!

  Desetljećima su pojedinci željni znanja o homeopatiji putovali preko pola svijeta da bi u Indiji učili homeopatiju. No, sada vam dovodimo Indiju u Hrvatsku! Indijska akademija The Other Song izvodit će po prvi put svoj program edukacije u području homeopatije u Europi – u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju u Zagrebu!

  The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana iz Indije pronašla je pouzdanog partnera za suradnju u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba te smo zajedničkim snagama kreirali ovaj jedinstveni program!

  Izrazito nam je zadovoljstvo i čast objaviti da programe homeopatije zajednički u Republici Hrvatskoj izvode po prvi put Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju iz Zagreba i The Other Song Međunarodna akademija za naprednu homeopatiju iz Indije u okviru programa Annah Academia – Akademije za naprednu homeopatiju i srodne metode koja se održava u organizaciji Annah d.o.o.


  Akademija The Other Song

  The Other Song jest medicinsko-obrazovni centar u Mumbaiju u Indiji u kojem radi tim od preko 35 homeopatskih liječnika na čelu s dr. Rajanom Sankaranom. Akademija je posvećena pružanju najbolje napredne homeopatske edukacije svojim studentima kroz specijaliziranu kliničku izobrazbu, uporabom stvarnih i svakodnevnih slučajeva. Dr. Rajan Sankaran jedan je od najpoznatijih svjetskih homeopata; razvio je modernu homeopatsku metodu uzimanja i analize slučaja, tzv. Metodu osjeta.

  Dr. Rajan Sankaran

  Dr. Rajan Sankaran svjetski je poznati homeopatski liječnik, mislilac, učitelj i pisac homeopatskog sustava liječenja. Diplomirao je sa zlatnim počastima na Homeopatskom medicinskom koledžu u Mumbaiju. Poslijediplomski studij završio je na Sveučilištu Aurangabad. Dr. Sankaran poznat je po svojim revolucionarnim idejama i vizionarskim načinima razmišljanja te su njegovi duboki uvidi u velikoj mjeri utjecali na razmišljanje i djelovanje homeopata današnjeg vremena. Njegov je veliki doprinos homeopatiji detaljna klasifikacija remedija unutar periodnog sustava minerala te rad s kraljevstvima i podkraljevstvima kod biljaka i životinja. Kod klijenta se po metodi osjeta traga za pronalaskom vitalnog osjećaja te dr. Sankaran govori o sedam razina iskustava unutar čovjeka. Njegove ideje i spoznaje te stil podučavanja i pisanja čine ga vrlo popularnim učiteljem među homeopatima diljem svijeta. Njegovi seminari i predavanja održavaju se u brojnim zemljama svijeta, kao i u Indiji. Zahvaljujući doprinosu dr. Sankarana Indija je omiljena destinacija homeopata te se smatra zemljom napredne homeopatije.

  Dr. Rajan Sankaran napisao je mnogo knjiga, a mnoge od njih prevedene su na brojne svjetske jezike i predstavljaju svakodnevnu inspiraciju ljudima diljem svijeta. Neke od knjiga dr. Sankarana su:

  • Elementi homeopatije (The Elements of Homoeopathy)
  • Duh homeopatije (The Spirit of Homoeopathy)
  • Supstanca homeopatije (The Substance of Homoeopathy)
  • Duša remedija (The Soul of Remedies)
  • Sustav homeopatije (The System of Homoeopathy)
  • Osjeti u homeopatiji (The Sensation in Homoeopathy)
  • Uvid u biljke (1, 2, 3) (An Insight into Plants (Vols 1, 2, and 3))
  • Sankaranove sheme (Sankaran’s Schema)
  • Struktura – iskustva s mineralnim kraljevstvima (Structure ‒ Experiences with the Mineral Kingdom, Vols 1 and 2)
  • Osjet ‒ redefiniran (Sensation Refined)
  • Opstanak ‒ mekušci (Survival ‒ The Mollusc)
  • Opstanak ‒ reptili (Survival ‒ The Reptile (Vols 1 and 2))
  • Sinergija u homeopatiji (The Synergy in Homoeopathy

  Annah Academia

  Annah Academia jest obrazovni program koji se provodi u Zagrebu u Hrvatskoj u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju. Misija Annah centra je širiti i prenositi znanja i vještine o homeopatiji i srodnim metodama prirodnog iscjeljivanja, doprinositi razvoju homeopatije i srodnih metoda kao priznatih i uvaženih metoda liječenja, za dobrobit ljudi i zajednice, te pružati potporu svojim klijentima i njihovim obiteljima u njihovom osobnom, emocionalnom i zdravstvenom napretku. Vlasnica i direktorica Annah centra je homeopatkinja dr.sc. Ana Šafran.

  Dr. sc. Ana Šafran

  Dr. sc. Ana Šafran završila je program klasične i francuske homeopatije u Zagrebu. Nekoliko je godina posvetila učenju kod najboljih svjetskih homeopata, uključujući dr. Rajana Sankarana. Boravila je više puta na The Other Song Međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju dr. Rajana Sankarana u Indiji, gdje je obavila praktično i stručno usavršavanje te se specijalizirala za rad prema Metodi osjeta i „8 box” metodi u homeopatiji.

  Uz homeopatiju, u svom radu u Annah centru koristi još nekoliko metoda komplementarnih s homeopatijom. Edukaciju o Bachovim kapima završila je u Engleskoj te je registrirana praktičarka Bachove zaklade (BFRP). Također je i prva certificirana učiteljica za Bachove kapi u Hrvatskoj. Savjetnica je za Schuesslerove tkivne soli i analizu lica te, je međunarodna učiteljica za Schuesslerove soli i analizu lica te trener za edukaciju učitelja za Schuesslerove soli i analizu lica diljem svijeta. Ovlaštena je praktičarka za Australske Bush cvjetne esencije (Bush kapi), te je praktičarka Buteyko metode disanja.

  Za homeopatiju Ana često govori: „Homeopatija je moja velika ljubav… nešto u čemu posebno uživam… to je ono što mi je Bog dao kao dar, talent i moju životnu misiju…

  Od svih homeopatskih metoda koje je učila, Ana najviše uživa u radu po Metodi osjeta, za koju kaže da je „spoj homeopatije, psihologije i detektivskog posla”.

  Indija kao zemlja napredne homeopatije i akademija The Other Song za Anu su uvijek izvor inspiracije i s veseljem se tamo vraća!

  To je razlog zbog kojeg Ana i Annah centar s ponosom predstavljaju ovaj program edukacije za homeopate – jedinstven u Hrvatskoj, Europi i svijetu, temeljen na postavkama klasične homeopatije dr. Samuela Hahnemanna, a istovremeno obogaćen naprednim spoznajama indijske homeopatije!


  Dobro došli na Annah Academia – pravo mjesto za učenje homeopatije!©


  Annah Academia nudi svojim polaznicima:

  • četverogodišnji program Temelji homeopatije
  • jednogodišnji program Metoda osjeta
  • program medicinskih predmeta za homeopate i osobe nemedicinske struke
  • program mentorstva
  • pomoć kod teških slučajeva
  • mogućnost praktičnih vježbi u Annah centru za homeopatiju i potporu zdravlju
  • mogućnost praktičnih vježbi na The Other Song Međunarodnoj akademiji za naprednu homeopatiju iz Indije
  • redovite radionice i seminari za kontinuirano usavršavanje u području homeopatije
  • edukacija u području srodnih metoda: Schuesslerove soli, cvjetne esencije

  Pročitajte dojmove naših studenata OVDJE.


  Brošura Annah Academia HR:

  Annah Academia brosura hrvatski 09-2018 2

  Brochure Annah Academia ENG:

  Annah Academia brosura engleski 09-2018 2

  Flyer Annah Academia education programs:

  A5 letak Annah academia engl. preview 4


  Annah Academia – Tu stječete znanje i samopouzdanje!©


  Prijave se primaju do 31.8.2019.

  PODACI ZA PLAĆANJE UPISNINE I ŠKOLARINE:

  Upisnina i školarina plaćaju se na sljedeći način:

  • u gotovini ili karticama u Annah centru (mogućnost plaćanja svim karticama, a za plaćanja Diners karticom odobravamo prodaju na rate do 6 rata beskamatno), ili
  • bankovnom transakcijom na žiro-račun tvrtke Annah d.o.o. prema sljedećim podacima:

  NAZIV I SJEDIŠTE PRIMATELJA: Annah d.o.o., Domašinečka ulica 4, 10110 Zagreb

  NAZIV I SJEDIŠTE BANKE: Erste&Steiermärkische Bank d. d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka

  IBAN: HR9024020061100741507

  SWIFT/BIC: ESBCHR22


  Direktorica programa Annah Academia:

  Dr. sc. Ana Šafran, homeopatkinja

  Kontakt:

  Mob: +385 99 3221-312

  Telefon: +385 1 7988-870

  Fax: +385 1 7988-871

  E-mail: ana.safran@annah.hr

  Web: www.annah-academia.com

  Koordinatorica programa Annah Academia i voditeljica praktičnih vježbi:

  Đurđica Margetić, homeopatkinja

  Kontakt:

  Mob: +385 99 4317-787

  Telefon: +385 1 7988-870

  Fax: +385 1 7988-871

  E-mail: durdica.margetic@annah.hr

  Web: www.annah-academia.com


  © Copyright 2018 Annah® Sva prava pridržana.

  Niti jedan dio ovih materijala ne smije se reproducirati u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, niti pohranjivati u bazu podataka bilo koje namjene bez prethodne pismene dozvole nositelja autorskih prava, osim u slučajevima kratkih navoda uz navođenje izvora.

  © Annah d.o.o. za homeopatiju i potporu zdravlju

  Program se održava prema zajedničkom međunarodnom programu The Other Song akademije iz Indije i Annah d.o.o.

  Copyright za izradu programa: The Other Song Academy, Indija