Edukacija - Bachove kapi

Level 1 - edukacija Bachove kapi

ANNAH s ponosom objavljuje da je Ana Šafran uspješno završila program edukacije za certificiranog učitelja za Bachove kapi te da je stekla licencu Bachova centra iz Engleske za održavanje 1.stupnja edukacije o Bachovim kapima! Ana je time postala prvi Bachov učitelj u Hrvatskoj, a do sada je u sklopu programa edukacije u Bachovom centru održala velik broj radionica i seminara o Bachovim kapima.

Kako se prijaviti za prvi stupanj?

Seminar će se održati na hrvatskom jeziku, u Annah centru Petak 30.11.2018 od 14-21h i Subota 1.12.2018 od 8:30-15h. Po završetku seminara polaznici će dobiti cerfifikat o završenom prvom stupnju od strane Bachova centra! Naučite i Vi kako sami odabrati Bachove kapi za sebe i svoje bližnje! Prijave se primaju na e-mail ili telefon annah centra.

Upute za prijavu na seminar

Bach Centar official link

Kratki uvid u predavanja:

Iskustva polaznika:

Draga Ana,
Meni se seminar i Vaše predavanje jako svidjelo jer se vidi da ste puni znanja i da to s lakoćom radite, a osim toga nesebično dijelite znanje. Ja sam zaista zahvalna i počašćena da smo se upoznale! U Annah sam se zaljubila! Meni je kod Vas sve divno i nešto što ja odavna priželjkujem za sebe ovdje!

A.H., Bosna i Hercegovina

Moja očekivanja o predavanjima su iznad očekivanja. Potpuno sam se saživio sa remedijama,doduše, poznajući dr.sc. Šafran to nije nikakvo čudo.

D.Ž

Oduševljen sam seminarom i predavačem! Dobila sam puno više nego sam očekivala. Čista petica! Znanja, nova poznanstva i prijateljstva, sve šta sam očekivala dobila sam puno više. Sretna!

A.

Struktura predavanja odlično koncipirana, materijal za rad i predavanje sažeti i dovoljni. Predavač je magičan, srdačan, predavanja slikovita, a znanje neupitno.

B.D.

Stručno, profesionalno ali istovremeno toplo, ljudski i entuzijastično.

D.B.

Ana je sve uradila do perfekcije. Na jednostavan i poseban način svo znanje prenosi.

Slavica

Predavač je na savršenoj razini za širiti znanje drugim ljudima.

V.D.

Ana Šafran radi i predaje iz srca.

D.V

Jednostavna izvrsnost u svemu. Veliko znanje, ležernost i prirodnost. Sve prožeto ljubavlju .Hvala!

N.J.

Struktura predavanja je jednostavna, a u isti tren složena kako bi dala znanje.

D.T.

„Izuzetno kvalitetno osmišljen koncept predavanja. Trajno usvajanje i davanje znanja. Samospoznaja. Zahvalnost. Jednostavnost je najbliža savršenstvu.

J.K.

Predavanja su perfektna. Toliko zanimljivosti da vrijeme uopće nije važno. Pozitiva, sreća i ljubav, toje bilo u zraku!!

P.M.

Pozitivan i ugodan predavač, kvalitetna prezentacija sveobuhvatnog znanja dr. Bacha.

D.H.


Akademija Bach foundation Homeopatija - The Other Song buteyko atifa