+385 99 3221 312 | +385 1 7988 870 | info@annah.hr

  Dojmovi klijenata

   

  DOJMOVI NAŠIH KLIJENATA


  ANITA MOORJANI VOLI HOMEOPATIJU

  Draga Ana, zbilja je divno da sam te upoznala i jako sam sretna da sad imam svoju osobnu homeopatkinju! Veselim se našem idućem susretu!

  S puno ljubavi,

  Anita xx

  (Anita Moorjani)


  HOMEOPATIJA ZA STRAH OD SMRTI

  Draga Ana,

  Kad ste rekli da ću osjetiti razliku u roku 24h nisam vjerovala. Kad tamo već sinoć kao da su mi se razišli svi oblaci u glavi i ponovo sije sunce! Uz to sam spavala kao beba nakon dugo vremena.

  Oduševljena sam s postignutim! Puno, puno hvala!

  G.O.


  HOMEOPATIJA ZA ANKSIOZNOST

  Draga Ana,

  Često čujemo kako Bog šalje učitelja kada je učenik spreman. Dodala bih i ne samo učitelja, nego i potporu, duhovnu snagu, razumijevanje, olakšanje, nekoga tko nas vidi onakvima kakvi uistinu jesmo, nekoga tko nas ozdravljuje; tko prepoznaje naše želje, hrabri nas i vraća onom istinskom, iskonskom izvoru ljubavi u nama.

  Samim dolaskom u Annah, interijer, glazba, boje, cvjetna zidna tapeta načinjena iz crteža Anine djece ukazivali su mi da sam na pravom mjestu. Čistog srca, bez ikakvog ustezanja, kroz more suza, izgovorila sam Ani svoje najdublje strahove, dvojbe, nesigurnosti, ali posljedično i fizičke tegobe istima izazvane. Pozorno me slušala puna razumijevanja kao da je isto i sama proživjela. I ne samo da je slušala, nego je i čula. Čula je, osjetila, prepoznala obrasce kojih nisam bila svjesna. Konkretnim i direktnim pitanjima potaknula me na razmišljanje, a kako je razgovor protjecao uočila sam da na mom licu nema više grča i suza nego da se nakon dugo vremena iskreno iz dubine duše smijem. Spontano mi je dala i ogledalo da se pogledam i imala sam što i vidjeti. Moja duša, moje oči i svo moje biće se ponovno veselilo i smijalo.

  Prvu homeopatsku “šok” terapiju (smiley) uzela sam.. i kroz nekih 15-tak minuta osjetila sam da djeluje. Preplavila me neka neobična snaga, hrabrost, smirenje, opuštenost, spoznaja da je zapravo sve u savršenom redu, da se ne trebam bojati nego veseliti. Slobodno mogu reći da takvo smirenje nisam osjetila zasigurno zadnjih pet godina.

  Ana mi je preporučila i Bachove kapi sukladno mojim tegobama, mom stanju, mojim potrebama i ono što tvrdim čitavim svojim bićem je da one djeluju. Bachove kapi daju mi osjećaj smirenosti, hrabrosti, odagnale su moje probleme sa svakodnevnim mučninama, vrtoglavicom i nagonom na povraćanje uslijed stresnih situacija. Gušenje u prsima i osjećaj da me netko steže oko vrata je nestao. To je jedina istina i dok pišem ovo naviru mi suze zahvalnosti jer napokon se osjećam dobro. Neusporedivo bolje nego proteklih godina. Znam da sam tek na početku svog oporavka i da slijedi put na kojem zasigurno će biti i pokoji izazov, ali uz Anu i te magične kapi, ne bojim se. (smiley) Da, ja se ne bojim! (smiley) I ne samo da to pišem i izgovaram, nego ja to svim svojim bićem mislim. Ana, ne bojim se!

  Uzimam i Schusslerove soli i ono što znam je da uz tu kombinaciju moja unutarnja navigacija ne može zakazati.

  Život je čudo i kako sam gore i napisala, Bog nam pošalje prave ljude u pravom trenutku da nam pruže pomoć kakvu uistinu trebamo i zaslužujemo. U Annahu nema osuđivanja, nema pritisaka, nema neiskrenosti, nema lažnih osmijeha. Svim srcem preporučujem svima onima koji se teško nose sa životnim izazovima, dvojbama, nesigurnostima; svima onima koji su se po putu negdje izgubili pa si time prouzročili i fizičke konsekvence, da potraže razumijevanje i pomoć.

  S punim povjerenjem, vesela i nasmijana, nastavljam svoj put uz Annah!

  xxx,

  “Uplašena”


  HOMEOPATIJA I POVEĆANA SLEZENA

  POVEĆANA SLEZENA KOD DJEVOJČICE: Kćer nam je u dobi od 6,5 godine imala povećanu slezenu, nepoznatog uzroka. Normalna veličina je do 6cm za tu dob, a ona je imala 12,5cm! Nakon 9 mjeseci praćenja i kontrole u bolnici stanje se nije puno popravljalo. Smanjila se samo na 11,5cm. Nakon što nam je naša homeopatkinja dr.sc. Ana Šafran prepisala terapiju, za 3 mjeseca se slezena vratila u granice normale, na 6,5cm!! Isto tako, uz pomoć homeopatske terapije u tjedan dana su joj nestale gotovo svakodnevne glavobolje, nakon što smo prošli puno specijalističkih pregleda i obavili niz pretraga.

  Starija nam je kćer u dobi od 7 godina imala napadaje panike, nakon što je operirala mandule. To se manifestiralo paničnim strahom od jela i pića i napadajima gušenja. Odbijala je ići u školu i već bi se na putu do škole počela gušiti od napadaja panike. Bila je to agonija za čitavu obitelj! Poslani smo u bolnicu, odlazili 3 tjedna na terapije, ali stanje je bilo sve gore. U tom doslovno paklu, nismo vidjeli izlaz. Nazvala sam našu homeopatkinju Anu i nakon 4 dana homeopatske terapije sve je bilo kao rukom odnešeno!! Dijete je počelo jesti i s veseljem odlaziti u školu!!! Danas je 4.razred, najbolja učenica, sportašica. Napadaji se više nikad nisu pojavili!!

  Veliko hvala Ani na spašavanju našeg djeteta!

  Maja Gorički


  HOMEOPATIJA ZA KLIJENTICU IZ KANADE

  Draga Ana,

  Vama i Djurdjici veliko hvala za svaki dan koji živim!

  Naime 2008. sam imala tešku saobraćajnu nesreću i moj život se promijenio iz temelja. Nisam mogla leći, spavala sam polusjedeći. Ljekari su konstatirali neuropatiju, fibromialgiju i kronične bolove. Počelo je liječenje s narkoticima i sedativima za smirenje bolova, dnevno sam pila više od 20 pilula. Postala sam zombi, nisam više mogla kontrolirati fiziološke potrebe, bila sam konfuzna, nisam mogla naći kuću, niti sam se mogla orijentirati. Počela sam priželjkivati da se ne probudim, a 2013. sam ponovo imala nesreću, gdje sam povredila nogu, došlo je do komplikacija i razvilo se u algodistrofiju (CRPS). Lijeva strana mi je bila paralizirana. Prošla sam težak tretman, vratila se pokretljivost, ali je ostala bol i strahoviti grčevi.

  Sve ove godine sam bila zatvorenik u vlastitoj koži, bez želje za životom. Moram napomenuti da živim u Kanadi, saznala sam za Anu i vrtila mi se nada da možda ima pomoći i za mene. Počele smo preko skype-a. Ana je opravdala moje nade, a ove godine sam je posjetila i bila oduševljena dobrodošlicom i onim što sam doživjela. Sada živim puni život i želim nadoknaditi sve ove izgubljene dane i godine.

  Ana i Djurdjice, hvala za sve što ste učine za mene. (kiss)

  Naila G., Kanada


  NATAŠA KOLEGA VOLI HOMEOPATIJU

  Nakon duge i naporne sportske karijere moje tijelo ostalo je iscrpljeno i umorno. Ritam života i svakodnevni stresovi iscrpljivali su me još i više. Trudila sam se zdravom prehranom i koliko toliko zdravim načinom života olakšati svoju svakodnevnicu. Međutim, svakog dana je bilo sve teže i teže…

  Onog dana kad sam upoznala Anu i posjetila Annah , nakon savjetovanja i dobivene terapije shvatila sam što želim. Moje zdravlje i kvalitetan život je nešto najvažnije u mom životu. Više nema umornih jutra, iscrpljujućih dana i neprospavanih noći. Imam svoj mir, spokojstvo i ono što mi je najvažnije – dobar san.

  Još jednom veliko Vam hvala.

  Nataša Kolega


  HOMEOPATIJA I “SPAŠENA” KLIJENTICA

  Annah je jedno predivno mjesto koje je mnoge spasilo…u svakom smislu te riječi…pa tako i mene! Utjeha, nada i toplina moje su glavne asocijacije za Annah. Hvala još jednom Ani, ali i Đurđici, što su uvijek bile na raspolaganju – i po danu i po noći – kad mi je bilo najteže!

  Annah je doista čarobno mjesto u kojem će i oni najskeptičniji početi vjerovati da čuda doista postoje…potrebno je samo malo Annah čarolije!

  Ivana R.


  HOMEOPATIJA I BEBA S KOMPLIKACIJAMA NAKON PORODA

  Naš Nik rođen je 6 tjedana ranije… Uz komplikacije pri porodu, infekcija, kontrole vida, sluha, ultrazvuk mozga, Vojta i Bobath vježbe koje smo svakodnevno trebali prolaziti, u jednom trenu slučajno su mu otkriveni i vrlo niski imunoglobulini zbog kojih je cijepljenje odgođeno do daljnjeg i doslovno nam je iz bolnice javljeno da dijete držimo u strogoj izolaciji (nikakva kolektivna druženja, jaslice i sl.). U veljači smo primili iz bolnice obavijest da u travnju dođemo na primanje imunoglobulina intravenozno.

  Tada smo posjetili Annah i tamo smo Ani pokazali sve nalaze. Ona je složila terapiju za mene (kao dojilju), a dijete je putem mlijeka dobivalo lijek. U travnju smo otišli u bolnicu, ponovili su mu nalaz imunoglobulina koji su tada bili sasvim u granicama normale i Nik nikada nije trebao primati imunoglobuline!

  Komentar od njegove pedijatrice bio je ovaj: “Vidi se da je dijete dobilo homeopatiju, jer je nemoguće da imunoglobulini toliko narastu u samo 2 mjeseca. Da, narastu i izreguliraju se svima do negdje treće godine života, ali u roku od 2 mjeseca ne!”

  Hvala ti Ana na svemu…

  Zekići


  APNEJA U SNU I BUTEYKO METODA

  Za Buyteko metodu sam saznala sasvim slučajno. Budući je moj sin imao povećanu treću mandulu koja mu je stvarala probleme pri disanju kao što su apneje u snu, hrkanje i konstantno disanje na usta, odlučili smo isprobati ovu metodu. Sada je prošlo nešto više od dva mjeseca od kada smo počeli s vježbama disanja i krajnji rezultat je da Luka više nema apneje u snu, sve manje diše na usta, a hrkanje je prošlost. Rezultati su čudesni!

  Mama Ana


  PORTRET “ANA ŠAFRAN”

  Draga djevojčica Elena napravila je Anin portret koji sad krasi Annah

  Hvala Elena 💚💚💚


  KOŽNE TEGOBE PRIJE I POSLIJE HOMEOPATIJE

  Hvala našoj dragoj klijentici na povratnim informacijama i slikama.


  ANNAH BEBA

  Dirljiva poruka jedne zahvalne obitelji nakon rođenja djeteta.


  CRTEŽ DJEVOJČICE

  Naša malena klijentica nam je nacrtala sliku za Annah dječji kutak!

  Paula 💚


  HOMEOPATIJA I BACHOVE KAPI ZA MRŠAVLJENJE

  …samo da se javim da sam prezadovoljna s dijetom. Nema gladi, a sve namirnice s popisa su mi bile ok… U 10 dana sam smršavila 5,5kg kaj je vise nek ok, a dijetu lako mogu ponoviti kroz mjesec dana.

  M.C.


  HOMEOPATIJA ZA ALERGIJE

  U centar za homeopatiju „Annah“ došla sam zbog problema s gastritisom, bolovima, žgaravicom, nadutosti, zbog nepodnošenja određene hrane na koju sam reagirala alergijski, a na neku sam bila intolerantna.

  Mučila me i alergija na cvjetanje drveća, kućnu prašinu, drinje i drugo, zbog čega sam kihala i šmrcala.

  Danas mogu sa zadovoljstvom reći da mi je svaki dan sve bolje, uopće ne kišem i ne šmrcam.

  Većinu hrane normalno sad prihvaćam, a smanjili su se i simptomi na neku hranu na koju sam prije jače reagirala. Smanjili su se i bolovi i nadutost, rjeđe se javljaju. Nastavljam dalje s terapijom i veliki sam optimist.

  Zahvaljujem na pomoći centru „Annah“.

  Marija P.


  HOMEOPATIJA I UMJETNE OPLODNJE

  Draga Ana, evo došlo je vrijeme da i ja napišem par rijeci. Zapravo sam čekala da se zaokruže prvo i drugo poglavlje naše suradnje i druženja. Prvo poglavlje su panični napadaji, a drugo poglavlje je borba da i mene netko zove mama. Sjećam se kad sam prvi puta došla k tebi…bila sam u totalnom kaosu. Ali već tada sam stekla povjerenje u tebe i osjetila sam da bi nas dvije mogle doci do cilja. A danas mogu reći da sam presretna!

  Moja beba je stigla nakon 7 godina borbe s umjetnim oplodnjama….operacijama…paničnim napadajima. Nije bilo lako ali sve bih opet ponovila. Hvala ti što si na tom putu bila uz mene, hvala ti što si UVIJEK i ODMAH bila spremna pomoći svojim lijekićima i utjehom, hvala ti na strpljenju, hvala ti na savjetima, na moralnoj podršci kad mi je bilo teško….ma hvala ti na svemu od srca!!

  No tu nije kraj! Nase druženje se nastavlja s novim poglavljem a to je majčinstvo i djetinjstvo mojeg sina.

  Hvala

  Marina


  HOMEOPATIJA ZA TUGU

  Hvala ti što si me trpila, koliko puta sam samo plakao i cmizdrio ispred tebe! I znam da si Annah stvorila da bi pomagala drugima i više od toga…da ljude podučiš znanjem! …poslije svega ostao sam bez problema i ti si izvukla cmizdravca iz potopa…malo po malo..tek sam se osvjestio…danas… neopisiv osjećaj!

  Cmizdravac


  HOMEOPATIJA U TRUDNOĆI

  Sudjelujući na predavanjima gdje Ane Šafran, imala sam priliku upoznati njezin pristup homeopatiji, a u praksi vidjeti njezino poznavanje materije. Intuitivno sam osjetila povjerenje te sam otišla na konzultacije. Tada sam bila u 4. mjesecu druge, vrlo zahtjevne trudnoće u kojoj sam morala mirovati. Simptome sam osjećala, mentalno, emocionalno i fizički. Zapravo, nikad se u životu nisam osjećala lošije.

  Ana prvo mi je odredila Bachove kapi koje su me uravnotežile emocionalno i mentalno. Potom mi je odredila i konstitucijski lijek za koji mi je kazala da ga uzmem mjesec dana od poroda te da će lijek pomoći, kako meni tako i bebici (koja je na nekoj razini prošla sa mnom kroz sva ta stanja).

  Prvih mjesec nakon poroda (drugim carskim rezom), bili su najteži u mom životu. Bila sam slaba, bez energije, s vrtoglavicama, lupanjima srca i nesanicom. No, nekoliko dana nakon uzimanja remedije dogodila se doslovce potpuna transformacija. Polako sam se normalizirala i vraćala u ravnotežu. Moj suprug bio je u šoku, i svima je govorio: “Uzela je homeopatiju i sada je druga osoba.”

  Moja najveća briga tada bila je da imam mlijeka bar toliko dugo da i beba primi blagodati lijeka sto smo doista i vrlo brzo primijetili.

  Homeopatija je promijenila moj život i živote mojih bližnjih. Hvala Bogu na takvom holističkom pristupu liječenju, kao i Ani koja je zadobila moje duboko povjerenje i zahvalnost.

  S poštovanjem,

  D.L. L.


  BACHOVE KAPI ZA TRUDNICE

  Na ginekološkom pregledu mi je doktor rekao da je beba u “rupi” i da je spuštena dolje, a da za to još nije vrijeme. Bila sam užasno prestrašena i nisam znala što da radim. Uz to, bila sam trudna 4 mjeseca kad mi je mama preminula… Trudila sam se biti jaka jer već ako sam izgubila mamu nisam željela izgubiti bebu kojoj se ona jako veselila… Nazvala sam Anu i s druge strane sam čula ugodan glas… Pričale smo dugo i nakon razgovora sam dobila Bachove kapi… Ubrzo nakon konzumiranja sam primijetila da mi je bolje. Bila sam mirnija, manje u strahu i migrene koje sam imala su prestale. Ginekolog je potvrdio da je s bebom sve ok. Bila sam presretna jer je moje malo čudo dobro, a od toga nema veće sreće.

  Bila sam dalje aktivna trudnica, vozila sam se 10 km i otišla na kavu s frendicama, u šoping…. Bila sam u pokretu i osjećala sam se ok.

  Isprobala sam i SCHÜSSLEROVE SOLI I one su mi bile ok. Princip je isti. Nazovete Anu, pričate, a ona se tu i tamo ubaci s pitanjem. Možda se pitanje nekad čini neobičnim, ali Ana jako dobro zna zašto to pita.

  U nekoliko navrata sam kontaktirala Anu. Prije termina smo se čule i Ana mi je složila kapi kao pripremu za porod i nakon poroda. Uz to mi je poslala homeopatske perlice za oporavak od poroda i jedan homeopatski preparat u slučaju da imam carski ili sam rezana…

  Eva se rodila carskim rezom. Eva je super podnijela porod, sve je sa njom super. Uspjeli smo i s dojenjem i ona je beba koja obožavam “cicu”. Evo ona ima skoro 6 mj. i krećemo sa dohranom.

  Ja sam nakon poroda dobila transfuziju i nakon jednog dana počela uzimati ono što mi je Ana preporučila. Nakon što sam počela uzimati perlice osjećala sam se brzo bolje i bolove sam imala samo jedan dan. Možda će neko reći da su te stvari “glupe” ili da je to sve ” bezveze”, ali ja sam na svojoj koži vidjela da djeluje. Slušala sam druge žene kak pričaju da ih sve boli nakon carskog i da se dugo oporavljaju, a ja sam srećom to riješila brzo. Zapravo, Ana mi je u tome pomogla.

  Ja sam uvjerena da su meni kapi pomogle…pogotovo ona prva doza kad sam zvala jer sam bila u strahu za bebu i jer sam doživjela ogroman gubitak… Moja beba je „ANNAH beba“ jer da se nije to sve tako posložilo ja ne znam koji bi scenarij bio…

  Ja sam dobro, uživam u majčinstvu i sretna sam jer je moja djevojčica super. Mama mi nedostaje i svjesna sam da me čeka proces žalovanja, ali isto tak znam da je moja mama uz mene i da nas čuva. Ukoliko ću zatrebati imam broj od Annah i nazvati ću je da mi pripremi kapi baš za mene.

  Od srca preporučujem Annah… Ana je divna, topla, intuitivna žena koja zna slušati i ne sudi. Obratite se s povjerenjem Ani i ona će naći način da Vam pomogne.

  Ana, hvala ti od srca!

  Eva i mama Martina


  HOMEOPATIJA ZA CISTE NA JAJNIKU I MIOM

  Draga Ana,

  U prilogu šaljem nalaze ginekološkog ultrazvuka – od prije uzimanja terapije, kao i kontrolne od neki dan. Vidljivo je, kako mi je rekla i moja liječnica, da je cista na lijevom jajniku nestala, a miom koji imam već niz godina se smanjio.

  Ne znam kako bih Vam zahvalila i izrazila svoju sreću što je cista nestala, a miom se smanjio – sve zahvaljujući Vašoj homeopatskoj terapiji. Vaša stručnost i znanje su odredili ispravnu terapiju i zahvaljujući tome smo postigli takav nevjerojatan uspjeh u samo dva mjeseca.

  Hvala Vam još jednom na Vašem trudu i ljubaznosti. S optimizmom nastavljam s terapijom.

  O.G.


  HOMEOPATIJA ZA BRONHITIS

  Početak školske godine je mom sinu osim veselja pisanja zadaća donio i bronhitis. Doktorica je rekla da mu pluća pište na sve strane i da je kisik jako nizak. Isti dan sam otišla kod Ane na konzultacije i dobila terapiju za sina. Idući dan na kontroli doktorica nije mogla vjerovati koliko je veliko poboljšanje! Kisik je bio savršen (na maksimumu), a dijete puno energije i veselja.

  Evo zašto mi obožavamo tetu Anu i njene čarobne kuglice 💙!

  D.M.


  HOMEOPATIJA ZA ANKSIOZNOST U TRUDNOĆI

  S obzirom na napadaje panike imala sam strah od druge trudnoće, no nakon provedene homeopatske terapije stanje mi se polako popravljalo i nakon nekog vremena ostala sam trudna.

  Trudnoća mi je uredno protekla, a kada mi je došlo teško sjetila sam se Aninih rjeci s terapija, s kojima sam se tada ohrabrivala i nastavila dalje mislit pozitivno. Trudnoća mi je bila prije nezamisliva i nikako se nisam u tome vidjela, od straha – koji sam malo po malo uspjela prevladati nakon terapija homeopatijom. Sada imam dvoje zdrave i lijepe djece.

  Kristina


  HOMEOPATIJA ZA RIZIČNU TRUDNOĆU

  Homeopatske pripravke sam počela koristiti u 25.tj.trudnoce kad sam zbog insuficijencije cerviksa i preranog otvaranja hospitalizirana. Ovo mi je bila 2.trudnoca i poučena iskustvom iz 1.trudnoće odlučila sam se i za homeopatiju uz klasičnu medicinu.

  U 1.trudnoći hospitalizirana sam u 28.tj.isto zbog preranog otvaranja i uz svu moguću terapiju klasične medicine i strogo mirovanje cerviks je izdržao do 32.tj.kad sam rodila curicu tešku 1910g i dugu 43cm koja je provela još 4tj.u inkubatoru, 2.dan prestala disati, a uzv mozga bio sumnjiv do samog izlaska iz bolnice. Kada sam čula u 25.tj.da se ista stvar ponavlja morala sam poduzeti nešto zbog dobrobiti svojeg djeteta jer za neke situacije uz svu moguću terapiju klasična medicina jednostavno nema adekvatno rješenje i tada sam kontaktirala dr.sc. Anu Šafran.

  Zahvaljujem joj od srca jer sam uvjerena da mi je ona pomogla da izdržimo do 36.tj.kada sam rodila dečkića teškog 2920g i 49cm.To je bio veliki uspjeh za nas i bio je dovoljno velik i razvijen da nam inkubator nije bio potreban i ne mogu opisati koja je to bila sreća za mene nakon 8 mjeseci odricanja i strogog mirovanja roditi zdravo i veliko dijete, a sve zahvaljujući dr.sc. Ani Šafran i homeopatiji. Ona je bila brižna od prvog našeg kontakta pa sve do kraja i brinula se i veselila skupa sa nama.

  Nakon poroda mi se tlak povisio na 170/110 te sam opet završila u bolnici i opet naišla na zid, propisali su mi u bolnici terapiju koja nije imala učinka. Jednostavno morala sam stati na noge i biti dobro zbog svojeg djeteta kojemu sam bila potrebna te sam ponovno kontaktirala dr.sc. Anu Šafran zbog novog problema i nakon samo 2tj.njezine terapije tlak se normalizirao. Tako da nemam dovoljno velike riječi kojima bih opisala svoje zadovoljstvo i zahvalnost dr.sc. Ani Šafran, ne samo na njezinoj stručnoj pomoći, već i na podršci koju mi je pružala čitavo vrijeme.

  Hvala Vam od srca!

  Martina, Zagreb


  HOMEOPATIJA ZA KUĆNE LJUBIMCE

  Draga Ana,

  Ysabelle je jako dobro, veselo trčkara po kvartu, po šumi, zove na igru…Sve se promijenilo u našim životima zahvaljujući tvojim pomno odabranim homeopatskim pripravcima. Riješen pancreatitis, riješene sve boli, nema više problema sa želucem i probavom.

  Puno ti hvala u njezino i moje ime!

  Višnja Deči


  HOMEOPATIJA ZA DJECU

  Unazad 4 mj. počela sam primjenjivati Homeopatske remedije na svojoj djeci zbog velikog problema dišnih puteva odnosno gušenje po danu i noći. Od kada primjenjujemo terapiju simptoma više nema!

  Osobno sam isprobala remedije radi nekih zdr.problema (upala mokraćnih putova) koji su se riješili isti dan u nekoliko sati.

  Ja sam jako zadovoljna i sretna što smo otkrili i isprobali Homeopatiju te i svima preporučam da isprobaju. Hvala Ana!

  K.F., Zagreb


  BACHOVE KAPI ZA KUĆNE LJUBIMCE

  Za Bachove kapi sam prvi puta čula prije desetak godina kada je trebalo pomoći mojoj staroj kujici. Nabavila sam ih iz Engleske i u roku od par dana po uzimanju je došlo do velikog poboljšanja. Kako kod pasa nema placebo efekta, dobro sam upamtila njihovu efikasnost.

  Prije nekog vremena opet sam trebala pomoć za psa i krenula tražiti da li tih čudesnih kapi ima u Zagrebu ili ih opet moram naruciti iz Engleske. Idući prvi puta u Vrbane u apoteku koja ih je imala sam ušla u ANNAH centar jer sam prepoznala logo dr. Bacha. Tako je to valjda moralo biti.

  Tako sam upoznala Anu Šafran, nevjerojatnu ženu, talentiranu, stručnu i predanu tome što radi. Razgovor je bio nevjerojatno ugodan, lak, vrijeme je samo proletilo. Danas, zahvaljujući internetu i globalizaciji sva znanja su udaljena samo klik mišem. No, tek nakon radionice o Bachovim kapima za kućne ljubimce moj interes se povećao i donijela sam odluku da naučim sve što je moguće o njima i o filozofiji dr. Bacha.

  Zahvaljujući ANNAH centru ispunila sam svoju želju, prošla radionice i seminare, pročitala dosta knjiga, no najvažnije imala pomoć i podršku predivne Ane Šafran. Moj osobni rast i razvoj, dobra svakodnevnica moja i mog psa, a sada i moje obitelji je omogućena nevjerojatnim, da ne kažem čudesnim kapima dr. Bacha i nesebičnim radom Ane Šafran.

  Hvala!

  Višnja, Zagreb


  HOMEOPATIJA ZA PROBLEME S DESNIMA

  Dulje vrijeme sam imala problema s preosjetljivim zubnim mesom. Mnogobrojni posjeti zubaru i uporaba različitih skupocjenih zubnih pasti nije urodila plodom. Svi zubari su rekli da im nije jasno zašto mene to toliko boli jer nema vidljivih kvarova na zubima. Bol je postala neizdrživa i već sam bila očajna.

  Na preporuku sam se javila homeopatkinji Ani Šafran. Uvijek sam vjerojavala u moć prirode, ali iskreno nisam vjerovala da će mi moći pomoći neke prirodne remedije kada mi lijek nije pomagao.

  Ugodno sam se iznenadila ulaskom u Annah, prostor je jako lijepo uređen i pruža neku smirenost i sklad. Razgovor s Anom je protekao jako ugodno. Ispričala sam joj što me sve muči, i psihičke i fizičke tegobe. Ana mi je odmah preporučila terapiju. Već nakon prve doze se bol znantno smanjila, a nakon tri dana u potpunosti nestala.

  Jako sam zadovoljna homepatskim liječenjem i preporučila sam ga svojoj obitelji i prijateljima. Ubuduće kada ću imati bilo kakve tegobe ću se definitivno javiti Ani u Annah.

  Maja, Zagreb


  BACHOVE KAPI ZA DONOŠENJE ŽIVOTNIH ODLUKA

  Bachove kapi su mi pomogle da ponovo nađem unutarnji mir, da se vratim sebi, da trezveno mogu razmišljati i sigurnije donositi životno važne odluke.

  D.B.


  HOMEOPATIJA ZA DJEČJE TEGOBE

  MJESEČNI PAKET – višestruke konzultacije putem telefona i e-maila – moje iskustvo:

  Što se tiče mjesečnih konzultacija – to je odlična stvar i fantastično funkcionira. Dakle, pokazao mi se jako učinkovit, koristan, s obzirom da sam majka dječaka koji je upravo krenio u vrtić, a s time su krenili problemi/ šmrcavice, viroze, proljevi. Svakih malo nas je iznenadila nova viroza, i naravno za svaku tegobu, često puta i sitnicu, uvijek sam kontaktirala našu dragu Anu, koja je uvijek s blagošću i lakoćom pomagala.

  Drage mame, zaista je neprocijenjivo, kada u nedjelju navečer dijete kaže da ga boli uho, boli zubić, (baš nam se to i događalo), a nama naša Ana u roku – od gotovo odmah -pomogne savjetom i preporučenom terapijom. Zato što sam mama, i što želim svom djetetu dobrobit, a ne odmah na prvu hrpu antibiotika, iz srca bih preporučila, na temelju mog osobnog iskustva našu Anu, koja je zaista na dispoziciji u svakom trenutku!

  Draga Ana , velika hvala za sve!!!

  A.B., Osijek


  HOMEOPATIJA ZA TRUDNOĆU I POROD

  Za Annah i homeopatkinju Anu sam čula od svoje doule koja me savjetovala da joj se javim obzirom na probleme koje sam imala u trudnoći i činjenicu da svaki stres utječe na dijete, a to nikako nisam željela i analgetike sam izbjegavala u širok luku. Vođena time dogovorila sam konzultacije preko telefona s Anom.

  Ana je jako draga, stručna osoba koja zna slušati. Ispričala sam joj situaciju i što mi se dogodilo i kakve fizičke tegobe imam i što me muči. Dogovorile smo se da će mi napraviti blagu verziju Bachovih kapi i objasnila kako se piju. Koristila sam ih mjesec dana i mogu reći da djeluju, glavobolje su se povukle, strah se umanjio i nekako sam mirnija. Ana mi se u nekoliko navrata javila da provjeri kako sam i kako napredujem.

  Poslije poroda planiram uzeti homeopatske pripravke i vjerujem da i za to Ana ima rješenje. Iz svog iskustva mogu reći da djeluje i svima preporučam da probate i učinite nešto lijepo za sebe i svoje dijete. 🙂

  M.H.


  HOMEOPATIJA ZA DEPRESIJU

  Sigurna sam da svi mi koji smo došli u Annah imamo neku svoju priču za koju mislimo da je najteža, da je nerješiva i da ne znamo više kojim putem krenuti… Dakle, ja sam stigla u Annah potpuno “slučajno”, nakon jedne velike traume koja je bila kulminacija 10 godišnje nakupine stresa, depresije, borbe sa životnim okolnostima s kojima sam se sve teže i teže nosila, nisu više pomagale niti čarobne male tabletice (sedativi, povremeno i antidepresivi) koje sam uzimala, iako u minimalnim dozama, ponekad i samo 1/2 tablete dnevno… ali svaki dan!!!

  Jednostavno se više nisam znala nositi sa okolnostima koje su me zadesile na mom životnom putu, bolan razvod nakon puno godina zajedničkog života, samohrano roditeljstvo više djece, bivši suprug nije nikada participirao u uzdržavanju djece, sama sam ih školovala, prošla državne mature, upise na fakultete, proživljavala njihovo odrastanje, izlaske, rješavala zdravstvene poteškoće, suočavala se sa strahovima koji su pratili boravke u bolnicama, operacije… i sve ono što čini normalno odrastanje teenagera u mlade ljude… pri tom sam uvijek bila suočena i opterećena financijskim  poteškoćama… nije lako uzdržavati višečlanu obitelj sa jednom plaćom… k svemu tome, radim dosta odgovoran posao, nažalost slabo plaćen i cijenjen unatoč završenom fakultetu i specijalizacijama, naravno uvjeti na poslu su sve teži i teži i nije ih više lako pratiti… k svemu navršila sam i tu magičnu 50tu godinu svog života..(da, žene će razumjeti…tu se umiješao i neobični “klimakterij”, o kome samo mislimo da razumijemo, sve dok nas ne zadesi i same).

  Dakle, počela sam svoditi račune… i nisu mi se baš svidjeli rezultati, bilanca je bila negativna (dr.sc. Ana Šafran će to i te kako razumjeti)… nekako je dobiveno bilo znatno manje od uloženoga, ja sam bila beskrajno umorna i baš onako potrošena, nesanica je bila moj stalni pratitelj, depresija je kao dosadna prtljaga putovala uvijek i stalno sa mnom….dosegnula sam neko osobno “dno dna” i nisam imala snage niti vjere kako i kuda dalje i mogu li to uopće…

  … i ponavljam “slučajno” sam završila baš u Annahu, a ne kod homeopatkinje za koju sam dobila preporuku još prije par mjeseci…uglavnom, od trenutka kada se na mom putu našao letak za Annah, pa do ulaska kroz njegova vrata i susreta s Anom prošlo je nekih 12 sati… i ja sam jednostavno osjetila da je “to-to” i da trebam biti potpuno iskrena….počela sam pričati…potekle su suze…Ana je sjedila i pomno SLUŠALA!!! tu i tamo… postavila bi mi neko pitanje, bez osude, sa razumijevanjem, kao da je sve to i sama prošla…vrijeme je protjecalo, minute su se pretvorile doslovno u sate, i u jednom trenutku…kada sam samo čula svoj glas i taj osjećaj da “netko” razumije i da zna i hoće pomoći… bio je trenutak u kojem je počeo moj oporavak…Ana je SLUŠALA… Ana je sa potpunom sigurnošću rekla “IMAMO BACHOVE KAPI ZA SVE!!!” … I ja sam odlučila vjerovati… i počeli smo sa kapima… sadržaj se mijenjao po potrebi… i vjerujte NIJE PLACEBO  efekt jer neke su djelovale odmah, neke više, neke manje… ali svake su odradile ponešto…

  ..Nakon tog prvog susreta, prvih konzultacija za Bachove kapi, s vremenom su uslijedile one za homeopatiju, pa za Schuesslerove soli….s puno kvalificiranog znanja, truda i ljudske empatije Ana je tražila način da mi pomogne….faze oporavka su se smjenjivale, od vrlo brzog početnog uzleta do povremenih padova i povratka na neke točke oporavka…ali ponovno je tu uvijek bila Ana sa nekim novim kapima, koji puta sam dolazila do Annah samo po dvije kapi neke remedije koja mi baš taj čas trebala, koji puta sam se doslovno “nalijevala “kapima iz svog osobnog mixa kojeg sam u međuvremenu i sama naučila pripremati….

  Da, imala sam čast biti i  polaznica seminara i radionica što ih je organizirao Annah, naučila sam puno toga, upoznala predivne ljude i njihove životne priče, radovala se njihovim sretnim licima danas i plakala zbog njihovih proživljenih tuga….i osjetila veliku podršku i povjerenje, jednu solidarnost međusobne podrške i sigurnosti da se uz ispravan put mogu preživjeti i prihvatiti sve poteškoće koje su nas zadesile u životu, da izlaz uvijek postoji, samo treba pronaći pravi put…a na tom putu nas je sve spojio Annah!!!.

  Ja sam imala sreće….mene je moj životni put doveo u Annah…k Ani…i ja znam da je moj proces iscjeljenja započeo i da ga više ništa ne može zaustaviti, mjesecima već ne pijem tablete, znatno mi se popravilo spavanje, opće raspoloženje, čak i fizički izgled…o da, postoji i čarobna Bachova krema…

  Iskušenja i problemi koji su mi se pojavili nakon čarobnog oporavka sada su za mene normalni i realni, znam da su dio svakodnevnice i da su dio života, zahvalna sam za svaku, i najmanju bitku koju dobijem… Ja sam pronašla svoj put u sretniji život, moja zlatna vrata na tom putu otvorila mi je Ana kada sam došla u Annah!!!

  Svu sreću želim daljnjem uspješnom radu Annaha, radujem se sa svima Vama koji ćete baš ovdje “slučajno” doći potražiti pomoć.. jer znam da će Vas Vaš put dovesti upravo tu gdje ćete pomoć i dobiti i gdje će Vas Ana, što je najvažnije….učiti i NAUČITI kako ćete si pomoći i sami… jer će nesebično Vas uputiti u čarobni svijet Bachovih kapi, Schuesslerovih soli i homeopatskih remedjia, uvijek tu spremna da Vas dalje na Vašem putu savjetuje… i ne zaboravite… imamo Bachove kapi baš za sve… a uvijek su u Annahu dostupni još neki mali “čarobnjaci”… predivni čajevi, knjige koje treba pročitati…

  Hvala Ana, sretno Annah! Zagrljaj i ljubav šaljem svim polaznicima s kojima sam stjecala znanja na radionicama i seminarima u Annahu…

  Goga


  HOMEOPATIJA ZA PLUĆA I SINUSE

  Moje prvo iskustvo sa Bachovim kapima i Schuesslerovim solima dogodilo se nakon puna tri tjedna bolesnog stanja zbog angine koja se „prošetala“ mojim organizmom pa sam usprkos dvostrukoj antibiotskoj terapiji dobila upalu sinusa, pluća, zglobova…

  Simptomi svih „upala“ bili su izrazito jaki, obuzeo me strah što se zapravo samnom događa, poboljšanja nije bilo na vidiku, a kamoli ozdravljenje. Pošto živim daleko od pomoći moje obitelji, moja nesigurnost i uznemirenost zbog samoće i bolesti znala je sve češće prerasti u očaj i krajnju depresiju. Nazvala sam Anu Šafran, i pošto živim u gradu udaljenom od Zagreba, još u teškoj bolesti i pod temperaturom, razgovarale smo telefonski. Nikada mi nijedan liječnik u životu nije posvetio skoro dva sata razgovora, kamoli da bi saznao kako se osjećam. Rekla sam Ani da sam zadnje 2,5 godine neprekidno bolesnog probavnog i raspiratornog trakta. Sve terapije koje sam uredno konzumirala izliječile bi nakratko posljedice bolesti, da bi već za 2-3 tjedna bolovala iznova.

  U razgovoru koji se odvijao u obliku pitanja, bez nijedne sugestije, nametanja mišljenja, savjeta, autoritativnih prijedloga o liječenju, postepeno sam sama pronalazila odgovore zašto sam neprekidno bolesna sa čestim akutnim pogoršanjima, kao što je bila tadašnja upala pluća, sinusa i angina. Nakon uzimanja Schuesslerovih soli i Bachovih kapi, ozdravila sam, kako je Ana i rekla – četvrti dan su svi simptomi nestali. Od tada, zadnjih 8 mjeseci, soli i kapi koristim svakodnevno.

  Ponavljam, nikada nitko nije samnom razgovarao tako da me sluša skoro dva sata. U 2,5 godina popila sam barem 10 antibiotskih terapija, a moje liječnike ništa nije navelo da mi pomognu otkrivši uzrok mojih bolovanja. Uz pomoć ANNAH terapija strah od vrtnje u prokletstvu kruga kroničnog bolovanja je manji. Pristup klijentu je za mene nedoživljeno humano iskustvo!

  ANNAH, sretno!

  A.J.


  BACHOVE KAPI ZA UČENJE I KONCENTRACIJU

  Prvi susret s Bachovim kapima imala sam pred vrlo važan ispit na fakultetu. Ani Šafran sam na razgovor došla u vrlo lošem psihičkom stanju. Smatrala sam da je panika, strah, gubitak volje za učenjem i strah od neuspjeha normalna pojava kod svakog studenta i da to jednostavno moram prihvatiti pod normalno. No kroz dugi razgovor s Anom spoznala sam moje dublje strahove i upoznala samu sebe malo bolje, jer nikada nisam doživjela takav pristup osobi i njezinim problemima. Kada sam dobila moje Bachove kapi, bila sam sumnjičava oko njihove djelotvornosti pošto sam po prirodi paničar i u svemu sam brzopleta, tako da nisam očekivala da me kapi koncentriraju i smire. Nakon 3 dana korištenja Bachovih kapi, moja koncentracija se povećala, želja za učenjem se odjednom pojavila i uz sve to, bila sam jako mirna, staložena i koncentrirana na ono što radim. Na dan ispita moje kapi sam stavila u bočicu vode koja je stalno bila uz mene. Pijuckajući vodu tijekom ispita, kapi su me umirile i bila sam usredotočena samo na papir ispred mene. Niti jedan vanjski podražaj me nije omeo u pisanju ispita, kao što je mreškanje kolega, promet i buka s ulice. Uz to, nisam još nikada doživjela da sam na važnom ispitu smirena i koncentrirana, bez tragova panike ili brige hoću li ili neću nešto znati, te hoću li vremenski stići. Opisala bih djelovanje Bachovih kapi kao da ste stavljeni u zaštićenu kapsulu, u kojoj ste koncentrirani samo na sebe i ništa vas ne može omesti ili uznemiriti.

  Bachove kapi nastavljam koristiti, posebno za javne govore i prezentiranja na fakultetu, bez njih ne bih ostvarila pola toga što sam željela. Svaki problem, osjećaj ili strah se može riješiti ili poboljšati, samo treba biti uporan i prvo upoznati sebe, a tek onda ono što nas zaista muči. Bez pomoći Ane Šafran to nikada ne bih uspjela sama.

  Hvala Vam od srca što ste mi pokazali novi put u životu, sretno ANNAH!

  M.J.


  HOMEOPATIJA ZA IMUNITET

  O homeopatiji sam uvijek samo slušala, ali ju nisam nikada koristila, sve dok nije nastupila zima i jedno dijete krenulo u vrtić. To nam je bio spas za kašalj, temperaturu, proljev, na djeci se vidjelo vrlo brzo kako im homeopatija i Schuesslerove soli pomažu. I ja sam mirnija sto imamo alternativu antibioticima, a dječici su vrlo ukusne kuglice.

  Slađana, Zagreb


  BACHOVE KAPI ZA STRES

  S Anom Šafran imam izuzetno iskustvo, u vezi Bahovim kapljicama.

  Ja več par godina sam udata u Sloveniji i kako strankinja prolazila sam kroz dosta stresnih životnih faza. U svemu tome je nastradao moj odnos sa mužem za kojeg sam smatrala da mi nije davao dovoljno podrške tokom adaptacije. Mogu reči da par godina sam bila razapeta između dileme rastati se ili ne..? A zanimljivo je bilo to da je moja ljubav bila na početku prema njemu dosta žestoka.

  Onda svežo upoznata sa Bahovim kapima sam se odlučila probati. Rekla sam Ani kako se osečam, moj dileme itd. i onda je usledilo čudo.. Prvi dan..možda u sredini drugog..ja sam ga tako voljela, da mi je duša bila napunjena vatrom! Ne mogu drugačije objasniti taj osječaj!!!

  Tako mi je Ana pomogla da vidim da još imam emocije do njega. Da nisam to probala, Bog zna šta bi bilo sa nama… mi, naš sin, a sad uživamo u isčekivanju našeg drugeg deteta.

  Nakon tog inzvarednog iskustva sam je zamolila još dva puta da mi pomogne, jedan put da mi da kapi za muža jer on nikad ne završava stvari i sve je nedovršeno. Počeo ih je piti i počeo nositi ormare na leđa, što je trebalo 1 godina prije)) čudno pravo!!!

  I zadnje je bilo da sam ja započela svoj vlastiti biznis i sam trebala nastupati i prezentirati proizvode u zemlji gde sam strankinja..osečala sam se inferirono, nervozno, nesposobno..i tako nisam imala iskustva u tome pa još sve otežavajuče okolištine..opet mi Ana dala kaplice..kroz vrlo kratko vreme sam išla superiorna i jedva čekala da se dogovaram i ugovaram..

  Tako da, jednom rečju Čudooo i hvala Ani da sam ja postala del tog čuda. Presretna sam da je to svjetlo ušlo u moj život.

  Ana, Slovenija


  BACHOVE KAPI ZA EMOCIONALNE PROBLEME

  Bachove kapi i dr. sc. Ana Šafran su mi došli kao “melem na ranu”.

  Tih dana sam upala u nekakvu kolotečinu. Danima mi je koža bila pretijesna. Bila sam bezvoljna, a to nisam ja.

  Nekoliko mjeseci prije sam se susrela s Bachovim kapima i to je bio “taj dan”…dan kada se sve pokrenulo.

  Nazvala sam Anu i dogovorila termin. Porazgovarale smo, dobila sam kapi. Krenule smo s terapijom. Svaki put skidala sam sa sebe sve teškoće, teške odnose, boli, razočaranja, strahove, problem s koncentracijom i određivanjem ciljeva.

  Najveći uspjeh postigla sam u odnosima sa svojim mužom, obitelji i na kraju sama sa sobom.

  Riječima je teško objasniti olakšanje i stanje svijesti. Imam osjećaj kao da mi je netko maknuo kamen sa leđa i stavio nove oči, da sam prodisala.

  Toplo preporučujem svakome tko osjeća bilo kakvu borbu sa sobom, da se osvijesti i krene zdravo razmišljati. Zdrav duh, zdravo tijelo. Hvala dr. sc. Ani Šafran i dr. Edwardu Bachu!

  Marijana, Zagreb


  HOMEOPATIJA U ANNAHU

  Dolazak Ani na konzultacije je bio vrlo ugodan – znači, od ambijenta do Ane, sam razgovor isto tako. Terapija je u svakom slučaju bila djelotvorna s obzirom na početak stanja. Nakon tretmana Anina vrlo pozitivna i umirujuća energija daje mi motivaciju za dalje.

  K.M.


  HOMEOPATIJA I BACHOVE KAPI ZA TUGU

  Prolazila sam vrlo teško razdoblje i izgubila voljenu osobu. Osim na psihu, sve se to odrazilo i na moje zdravlje. Nakon detaljnih konzultacija s Anom (kroz koje sam shvatila svoje stvarno stanje i osjećaje) dobila sam terapiju Bachovim kapima i homeopatiju. Vrlo brzo sam se počela oporavljati i izlaziti iz depresije. Sada se osjećam puno, puno bolje. Naravno, i dalje gnjavim Anu za svaki daljnji problem.

  Od srca, hvala Ani i Annahu!!

  Đ.M


  HOMEOPATIJA I BACHOVE KAPI ZA STRES

  Moje druženje s homeopatijom počelo je prije 15-ak godina. Zatim slijedi korištenje Bachovih kapi i na kraju Schusslerove soli. Iskustva su vise nego zadovoljavajuća. Zahvaljujući homeopatiji i Bachovim kapima spoznala sam mnoge stvari o sebi, prihvatila ih i riješila se raznih problema. Najteže stresne životne situacije preboljela sam bez ijednog “apaurina”. U mojoj torbici su uvijek Bachove rescue kapi i krema, jer su zaista prva pomoć za sve.

  Hvala homeopatiji, Bachovim kapima i Schuesslerovim solima sto nam čine život sretnijim i zdravijim.

  Hvala Ani i Annahu sto nam je omogućila da sve to imamo nadohvat ruke uz stručno osposobljenog praktičara.

  V.D.


  U Annahu Vas slušamo, čujemo, savjetujemo i razumijemo!